Vedetele sunt innebunite dupa creatiile lor excentrice! Cum arata noua colectie The Blonds, prezentata in cadrul New York Fashion Week


David si Phillipe Blond, cei doi designeri care au dat numele brandului The Blonds, au uimit si de data aceasta cu tinutele lor excentrice si originale, pe care le-au prezentat in cadrul New York Fashion Week.


Cunoscuti pentru stilul lor iesit din tipare, indraznet si nonconformist, David si Phillipe Blond nu si-au dezamagit fanii nici de data aceasta.

Modelele, create parca dupa chipul si asemanarea lui Lady Gaga, au purtat tinute pe care cu siguranta le vor regasi in garderoba unor vedete precum Rihanna, Nicki Minaj sau Beyonce.

Corsetele create manual, elementele-cheie ale colectiilor The Blonds, au fost si de data aceasta in centrul atentiei. Au atras atentia publicului si rochia creata din curele sau cea din sfoara.

In public s-a aflat si Carmen Electra, care s-a afisat in unul din corsetele create de The Blonds.

Foto: Carmen Electra

Brandul The Blonds ( format din Phillipe si David Blond ) a dat lovitura in 2007 cand Beyonce a ales un corset cu diamante creat de ei pentru videoclipul piesei Upgrade U.

Foto: David si Phillipe Blond, New York Fashion Week 2013

De atunci, The Blonds a imbracat o multime de vedete, de la Rihanna (care a purtat in 2008 la American Music Awards un corset din piele cu pene din colectia Blonds) pana la Lady Gaga, care a purtat tinute Blonds in clipul piesei Paparazzi.

Phillipe Rolano si David Trujillo, deveniti ulterior Philippe si David Blond, au creat acest brand in 2004. Phillipe si-a inceput cariera ca make-up artist la MAC, in vreme ce David aranja virinele unor magaine de renume din New York.

  • Vedetele sunt innebunite dupa creatiile lor excentrice! Cum arata noua colectie The Blonds, prezentata in cadrul New York Fashion Week

related posts

Modifică setările cookies