Noi imagini cu Eiza Gonzalez fara machiaj. Cum arata inlocuitoarea lui Miley Cyrus nefardata

De aceasta data, actrita nu a impresionat cu o aparitie ravasitoare, ci mai degraba si-a nemultumit fanii din cauza aspectului fizic neingrijit, ce a fost cu usurinta observat de curand.
Noi imagini cu Eiza Gonzalez fara machiaj. Cum arata inlocuitoarea lui Miley Cyrus nefardata

Fie vrea sa-si impresioneze fanii, fie acesta este stilul ei, insa noua iubita a lui Liam Hemsworth refuza sa mai iasa in ultima vreme machiata din casa. Cele mai recente aparitii ale Eizei Gonzalez primesc cu siguranta aprecierile cuvenite, mai ales ca vedeta arata la fel de bine ca intotdeauna si fara machiaj. Totusi, ultima ei infatisare in public a lasat de dorit.

Daca fosta iubita a actorului socheaza prin aparitiile ei controversate, show-urile erotice si tonele de machiaj la care apeleaza pentru a arata impecabil, noua iubita a acestuia opteaza adesea pentru un look natural si se mandreste cu trasaturile tineresti si delicate ale fetei.

Eiza Gonzales a fost fotografiata recent in timp ce se plimba prin oras si a fost aproape imposibil de recunoscut, nu atat lipsei machiajului, cat outfit-ului sters ales.  Actrita in varsta de 23 de ani a fost surprinsa din nou fara pic de machiaj pe fata, cu parul prins neglijent intr-o coada si imbracata fara pic de inspiratie intr-o pereche de pantaloni scurti roz si un hanorac alb larg.

Intre a prefera un look natural si a iesi in oras neingrijita este o mare diferenta. Vedeta nu a facut cea mai buna impresie cu ultima ei aparitie in public si poate pe viitor va fi ceva mai atenta in ceea ce priveste aspectul ei fizic si isi va pune in valoare calitatile deosebite cu care a rasfatat-o mama natura.

Vezi AICI fotografia cu care sigur nu se mandreste Eiza Gonzalez.
 

Dragnea susţine că politicile PSD nu sunt cauza inflaţiei, ci o "acţiune coordonată" a BNR, preşedintelui şi firmelor străine
Recomandari