Noua moda in materie de blugi. Perechea de pantaloni care poate bloca traficul si soca toti barbatii

Natasha Blasick a favut furori in cea mai indrazneata pereche de blugi. Bruneta din Ucraina a blocat traficul in jurul ei, a socat femeile si i-a fascinat pe toti barbatii care au vazut-o. Motivul: blugii decupati pe tot posteriorul.
Noua moda in materie de blugi. Perechea de pantaloni care poate bloca traficul si soca toti barbatii

Actrita si model, Natasha nu are nevoie de prea multe introduceri in ceea ce priveste frumusetea. Chiar si asa, bruneta din Odessa nu s-a sfiit sa lase o mare parte din corpul sau la vedere, la diverse ocazii.

Considerand ca o sesiune de shopping este o ocazie perfecta pentru a face parada, Natasha a imbracat cea mai indrazneata pereche de blugi. Aparent obisnuita, perechea de jeansi pe care a purtat-o ii lasa la iveala tot posteriorul.

Desi a incercat sa se acopere cu o camasa legata la brau, vedeta a profitat de prima ocazie de a renunta la ea, lasandu-si trupul la vedere un fata tuturor celor din jurul ei si in special in fata fotografilor care nu au ratat momentul si au pozat-o din toate partile.

Mai multe imagini in galeria foto de mai jos:  

FULLSCREEN
Noua moda in materie de blugi. Perechea de pantaloni care poate bloca traficul si soca toti barbatii
  • /
Petre (2017-10-28 11:09:52)
Asta dovedeste mai vechea mea suspiciune, cum ca femeile care se simt frumoase si atragatoare duc o lupta foarte dura contra obsesiei compulsive de a-si arata nurii tuturor. Noroc cu sansa pe care natura le-a rezervat-o prin realitatea ca frumusetea trece repede. Dar psihologia din tinerete a frumoaselor lasa sechele pentru toata viata, convertindu-se in obiecte sexuale, precum cele din cauciuc, renuntand sa-si cultive alte insusiri necesare unui om intreg, multumindu-se sa-si prezinte personalitatea exclusiv sub un strat consistent de tencuieli cosmetice.
Motrin (2017-10-25 19:48:33)
DIn spate e totul bine, dar la față, are multi km ....
Ale (2017-10-25 16:23:04)
Si p-orma scrie pe #metoo ca a fost agresata ! :))
Podar (2017-10-24 16:55:41)
E inutil sa fim poltroni, Cand ochii nostri saliveaza, La fesele din pantaloni, Ce termometrul...asalteaza...!
l (2017-10-24 15:50:53)
Ba fix pentru asta o face, ca doar nu pentru ca ii e cald la cooor
Adi (2017-10-24 14:36:07)
@gigi . De fapt o femeie se poate imbraca cum vrea ea atata timp cat este imbracata decent
gigi (2017-10-24 13:13:32)
andrei maxim, o femeie poate sa se imbrace cum vrea ea ca nu o face pentru tine sau alti onanisti ce scuipa seminte in fata blopcului. Maturizeaza-te si tine-ti scularea in pantaloni!
maxim andrei (2017-10-24 07:43:25)
cand plimbi casul prin fata ciorii sa nu te miri ca te ciupeste.....daca tot e sa fim corecti, aceasta tinuta nu e pretext pentru viitoare agresiuni sexuale??
Procurorul general a cerut controale la toate parchetele din țară
Recomandari