Noul sex simbol de la Hollywood. Cine e vedeta care ii face pe toti barbatii sa roseasca atunci cand apare in public

Se spune despre ea ca este femeia cu sani perfecti, insa nici restul corpului nu este de neglijat. O cheama Samantha Hoopes, are 25 de ani si a devenit cunoscuta in urma aparitiilor incendiare din revista Sports Illustrated.
Noul sex simbol de la Hollywood. Cine e vedeta care ii face pe toti barbatii sa roseasca atunci cand apare in public

Constienta de atuurile sale fizice - 97-64-91 cm, Samantha Hoopes se imbraca pe masura. Model de lenjerie intima, tanara de 25 de ani are, poate, cea mai sexy garderoba din showbiz. 

Pictorialul ei din Sports Illuustrated a transformat-o in vedeta peste noapte, iar acest lucru i-a schimbat viata radical. "Oameni pe care ii admiram inainte sa devin cunoscuta ma cauta acum pe Twitter. Prietenele mele modele incearca sa ma combine cu tipi celebri. Eram in Vegas zilele trecute, in drum spre camera mea de hotel, si oamenii ma opreau sa vorbeasca cu mine. E ciudat, pentru ca nu sunt obisnuita cu asta", spunea modelul mai demult. Probabil ca intre timp s-a mai obisnuit cu statutul de vedeta :)

Urmarita de peste 500 de mii de admiratori pe Instagram, Samantha Hoopes nu este deloc o persoana timida sau pudica: isi etaleaza corpul perfect ori de cate ori are ocazia.

 

A photo posted by Samantha Hoopes (@samanthahoopes_) on

FULLSCREEN
!! Noul sex simbol de la Hollywood. Cine e vedeta care ii face pe toti barbatii sa roseasca atunci cand apare in public
  • /
Laur (2016-03-28 13:38:34)
Sa zica zau, cu limba intre dinti, ca nu a facut nicio operatie estetica. Si oricum, afirmatia ca ii face pe toti barbatii sa roseasca, cand apare ea e cam deplasata, nu credeti? Din imagini, fara sa caut absolut nimic pe net despre ea, pare sa fie un model, un piculet pitipoanca.
”România, te iubesc!”: Sistemul Sanitar este tot mai bolnav, deși sumele alocate au crescut de 20 de ori
Recomandari