Nu exista sutiene suficient de mari pentru bustul lor. 3 vedete care se mandresc cu sani mari si naturali

Atunci cand isi fac aparitia la evenimente mondene in rochii decoltate, este imposibil sa te uiti in ochii lor. Multe vedete apeleaza la implanturi cu silicon pentru obtinerea unui bust perfect, de dimensiuni impresionante, insa cu ele a fost generoasa....natura! 

Emily Ratajkowski

Are 24 de ani si a devenit celebra dupa ce a jucat rolul amantei lui Ben Affleck in Gone Girls si a aparut in videoclipul Blurred Lines al lui Robin Thicke. In prezent este unul dintre cele mai populare si solicitate modele. Apare intr-o multime de campanii publicitare si este invitata la toate evenimentele mondene.

Williamsburg 2014

A photo posted by Emily Ratajkowski (@emrata) on

New swim digitals

A photo posted by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Are 4.4 milioane de admiratori pe Instagram, acolo unde nu aplica nici cea mai mica cenzura in legatura cu pozele sale. Adesea fanii sunt delectati chiar si cu poze nud :)

A photo posted by Emily Ratajkowski (@emrata) on

gheorghita (2016-01-25 10:42:27)
Oferta vazuta peste tot! De ce crezi ca vezi peste tot aceasta oferta de lucru la domiciliu? Răspuns: pentru ca suntem extrem de seriosi! Oamenii ni se alatura mereu si suntem o organizatie in plina extindere! Stai pe margine si te uiti sau participi si tu si incepi sa castigi bani? Te indrum eu pas cu pas, dupa ce ma cauti pentru mai multe detalii, la adresa de email: gigiapetrei**********
Recomandari