O mai stii? Belinda revine pe marile ecrane! Cum arata la plaja corpul "celei mai operate" vedete din Mexic

Publicul o cunoaste inca de la varsta de 10 ani, cand a primit primul rol in telenovela "Amigos por siempre". De-a lungul timpului, Belinda a reusit totusi sa-si surprinda admiratorii cu schimbari de look radicale.

Belinda Peregrín Schüll este o celebritate controversata in Mexic, unde are o cariera de succes atat in muzica, cat si in televiziune. Desi are sute de mii de fani, se spune ca frumusetea cantaretei nu se datoreaza in totalitate mostenirii ei genetice si ca a apelat la cateva operatii estetice pentru a arata asa.

In 2008, la 19 ani, Belinda a disparut pentru cateva luni din atentia presei, pentru a pregati un nou album. Cand s-a intors, fanii vedetei au remarcat o serie de schimbari la ea. In primul rand, nasul micsorat considerabil.

De asemenea, silueta androgina a tinerei a cunoscut si ea cateva imbunatatiri, zvonindu-se ca si-a facut un implant cu silicon destul de modest, pentru a avea un decolteu mai apetisant si si-a injectat grasime in posterior si in zona coapselor.

Vedeta a continuat si continua sa nege zvonurile, sustinand ca regimul alimentar drastic la care a apelat este singurul responsabil de corpul ei transformat. De altfel, total neafectata de stirile rautacioase care au circulat in presa despre ea, Belinda si-a continuat cariera, iar acum se pregateste sa revina pe marile ecrane.

Imbracata intr-un bikini rosu provocator, ea le-a confirmat fanilor ca va aparea in noul "Baywatch" si va fi prima "victima" salvata de Zac Efron si Dwayne "The Rock" Johnson.


 

☀️☀️☀️

A photo posted by Beli (@belindapop) on

Luci Badiu (2016-03-16 13:45:18)
OFERTE de lucru -Proiect International Selectam pentru "EDITURA" Operatori Online Cerinte: - studii: minim liceul in curs sau absolvit - cunostinte de operare cu documente word si pdf - sa posede un computer conectat la internet - dorinta de realizare a unui venit care sa creeze independenta financiara; - ambitie si perseverenta in realizarea telurilor propuse Oferim contract in sistem part-time. Oferim curs gratuit si complet de instruire sub forma unor 12 lectii prin e-mail. Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "EDITURA" pe adresa noastra de email: lucibading8**********
Mutarea ambasadei României la Ierusalim. Care pot fi consecinţele pentru țara noastră
Recomandari