O mai stii pe Mireasa Minora? Courtney Stodden a urcat iar pe masa esteticianului. Cum arata acum blonda de 21 de ani

Blonda celebra pentru formele ei siliconate a ajuns in atentia presei dupa ce, la 16 ani s-a casatorit cu un barbat de 51. Apoi, si-a facut un nume prin aparitiile scandaloase si lipsite de inhibitii, dar si prin schimbarile de look la care a apelat.

Nenumaratele straturi de fond de ten, genele false, mascara si dermatograful din abundenta si rujul de un rosu aprins s-au transformat in adevarate embleme de stil pentru Courtney Stodden.

Desi facea apel la tot felul de tertipuri pentru a se simti perfecta, Mireasa Minora avea insa in continuare nemultumiri legate de aspectul ei. Solutia? S-a dus la estetician. Dupa o marire de sani, injectii in buze si si-a fatetat dintii cu portelan, Courtney Stodden a apelat si la o rinoplastie.

"Pe covorul rosu si in pictoriale ma simteam foarte expusa. Aveam nasul putin coroiat si nu-mi placea", a spus blonda, care a insistat insa ca interventia a avut si scop medical, nu doar estetic. Ea sustine ca avea deviatie de sept, pe care a profitat de ocazie si a corectat-o.

Alaturi de ea la interventie a fost si sotul de 55 de ani, care a promis ca ii va fi alaturi indiferent de deciziile pe care la va lua. Iata cum arata acum Courtney Stodden:

 

 

FULLSCREEN
O mai stii pe Mireasa Minora? Courtney Stodden a urcat iar pe masa esteticianului. Cum arata acum blonda de 21 de ani
  • /
Crezi ca mai avea nevoie de interventii chirurgicale? (40 voturi)
 
Nu
62.50%
25 voturi
 
Da
37.50%
15 voturi
Alex (2016-03-09 13:20:08)
Imprumut bani persoanelor fisice. Detali la bani_imprumut**********
viorel (2016-03-09 12:10:19)
Cum se fac bani pe net! Lumea se schimba, iar cei care vor castiga vor fi numai cei care se adapteaza la noile realitati! Acum e timpul sa citesti si tu un curs gratuit care te invata repede cum se fac bani pe net! Primesti online cateva lectii detaliate si care te invata pas cu pas cum se fac bani pe net. Pentru a obtine cursul, trimite un mesaj la adresa de email:
raisa (2016-02-26 16:21:22)
CAUTAM URGENT COLABORATORI EXTREM DE SERIOSI PENTRU LUCRU LA DOMICILIU. Cerem cunostinte minime de navigare pe internet, circa 2-3 ore pe zi.Este un proiect de anvergură națională care vizează piața mondială a cărților în format digital,ca și piața națională a cărților în format tipărit. Oferim contract de comision si instruire pas cu pas, gratuita. Selectam oameni foarte seriosi !!! Schimbarea incepe cu tine !!! Vrei sa castigi precum cei din occident ? Acest proiect vizează piața Americană a cărților electronice și se poate lucra de ORIUNDE din țară și din străinătate. HOLLYWOODUL sa pregatit sa ne intampine cu bratele deschise !!! Suntem peste 9000 de oameni in proiect si te vrem pe tine alaturi de noi !!! VETI PRIMI SI O DOVADA A UNUI COMISION INCASAT. Pentru a primi mai multe detalii, trimite cuvântul PROIECT la una din adresele de email : mariarotaru49**********
diana (2016-02-25 23:36:19)
Cea mai buna oportunitate a anului! Oferim tuturor o posibilitate reala si extrem de avantajoasa de suplimentare a veniturilor, in timpul liber, cu un program foarte flexibil, fara obligatii de niciun fel. Asiguram instruire gratuita, asistenta pe parcursul activitatii si tot ceea ce e necesar pentru ca dumneavoastra sa castigati bani. Solicitati acum informatii la adresa de email: dianakaoro**********
luca (2016-02-25 18:21:42)
Căutam colaboratori pentru publicare anunţuri. Se lucrează comod de acasă, maximum 3 ore pe zi, în funcţie de abilităţi. Cerinţe: - calculator - conexiune internet - răbdare - cunoştinţe minime PC - seriozitate - perseverenţă Nu este necesară experienţa. Oferim instruire gratuită sub forma unor lecţii prin e-mail. Veţi trece mai întâi prin instruire apoi, dacă doriţi, veţi incepe să lucraţi. Program part-time. Important ! Lăsaţi mesajul cu textul "INFO " pe e-mail ***** Acest proiect vizează piaţa americană a cărţilor electronice. Pentru mai multe detalii, contactaţi imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: ***** Oferim si cerem seriozitate!
Washington Post: Casa Albă se teme că anunțul lui Kim Jong-un este de fapt o capcană
Recomandari