Pamela Anderson i-a trimis o scrisoare lui Kim Kardashian: “Ai putea sa fii slavita in toata lumea daca..."

Ce au de impartit Pamela Anderson si Kim Kardashian? Cu siguranta nu dragostea pentru animale. De cand nu mai este atat de prezenta in showbiz, fosta actrita “Baywatch” s-a implicat tot mai mult in lupta pentru protejarea animalelor, ceea ce nu putem spune si despre Kim, cea care are o colectie impresionanta de haine din blana.
Pamela Anderson i-a trimis o scrisoare lui Kim Kardashian:  Ai putea sa fii slavita in toata lumea daca...

Pamela Anderson a pus-o la zid pe Kim Kardashian pentru ca poarta haine din blana. Se pare ca actrita i-a si trimis o scrisoare in care o roaga sa renunte la aceste piese vestimantare si, pentru ca nu a primit niciun raspuns de la Kim, s-a hotarat sa faca public intregul mesaj: “Draga Kim […] pot sa spun ca esti o persoana buna la suflet, cu o inima mare. Iti scriu pentru a-ti cere sa-ti extinzi compasiunea asupra adevaratelor victime ale modei si sa renunti iarna viitoare la hainele de blana".

Intuind parca faptul ca nimic nu conteaza mai mult pentru Kim ca faima si notorietatea, Pamela si-a incheiat astfel scrisoarea: “poti sa fii un erou pentru animale si un exemplu bun pentru toti fanii tai si sa renunti la blana. Te rog sa faci ceea ce trebuie. Vei fi slavita in toata lumea, inclusiv de catre prietenii mei de la PETA”. 

Din pacate, Kim nu a fost atinsa de cuvintele Pamelei si nu i-a oferit niciun raspuns la aceasta scrisoare. Totusi, nimic nu pare sa conteze atunci cand vine vorba despre dragostea lui Kim pentru blanuri. Pe vedeta nu a afectat-o nici atacul de pe covorul rosu din 2012, atunci cand un activist pentru drepturile animalelor a vrut sa-i dea o lectie si a murdarit-o din cap pana in picioare cu faina.

FULLSCREEN
Pamela Anderson i-a trimis o scrisoare lui Kim Kardashian: “Ai putea sa fii slavita in toata lumea daca..."
  • /

Negocieri dure în PSD, LIVE TEXT. Organizaţia Caraş-Severin cere "fără echivoc" schimbarea lui Dragnea
Recomandari