Pe el il cunoaste toata lumea, insa putini stiau ca are un frate. Cum arata Paul Vincent, geamanul lui Vin Diesel

Are milioane de fani care il considera un dur mai ales dupa ce urmaresc blockbusterele in care joaca de obicei, insa putini stiu ca celebrul actor are un frate geaman.
Pe el il cunoaste toata lumea, insa putini stiau ca are un frate. Cum arata Paul Vincent, geamanul lui Vin Diesel

Nascut in 1967, starul american are un frate geaman, Paul. Desi ar fi putut profita de succesul pe care l-a dobandit de-a lungul timpului, Paul Sinclair a preferat sa stea deoparte de industria cinematografica.

In timpul unui livestream realizat pe Facebook, Vin Diesel a dorit sa elucideze misterul din jurul infatisarii fratelui sau, explicand ca au aparut numeroase articole in care au fost prezentate imagini cu persoane care nu il reprezentau pe Paul.

"Cateodata trebuie sa ajuti presa cand sunt pe langa", a spus starul din Fast and Furious.

Spre deosebire de Vin Diesel, Paul arata destul de diferit, principala diferenta dintre cei doi fiind podoaba capilara pe care o are fratele actorului.

 

 

Posted by Vin Diesel on Sunday, November 8, 2015

In poza pe care le-a aratat-o fanilor, Paul Sinclair apare alaturi de Paul Walker, colegul si prietenul lui Vin Diesel. Disparitia tragica a lui Paul Walker l-a afectat foarte mult pe actor, iar ca semn de omagiu si-a botezat fiica Pauline. 

"I-am pus numele fetitei noastre in amintirea lui, o va chema Pauline. Cand ea s-a nascut, i-am simtit prezenta in camera si asa am simtit ca il voi onora, ca va fi mereu o parte din familia mea", a spus acesta conform Hollywood Reporter. 

Pauline este al treilea copil al cuplului, Vin Diesel si Paloma Jimenez avand inca o fata si un baiat, pe Hanis si Vincent.

 

 

"The Two Pauls"Pablo and my mother would have deep conversations... she claimed, that it was no accident that this...

Posted by Vin Diesel on Saturday, March 22, 2014
FULLSCREEN
Pe il cunoaste toata lumea, insa putini stiau ca are un frate. Cum arata Paul Vincent, geamanul lui Vin Diesel
  • /
Strategia PSD pentru eventuala promulgare de urgență a legilor justiției. ”Utilizăm toate căile legale”
Recomandari