Pippa Middleton, la fel de stilata si eleganta ca Ducesa de Cambridge. Cat de bine se imbraca sora lui Kate Middleton

Desi nu apare in public la fel de des precum Ducesa de Cambridge, atunci cand participa la diferite evenimente Pippa Middleton se face remarcata datorita tinutelor stilate si elegante pe care le poarta.

Sora mai mica a lui Kate Middleton a tinut un discurs in cadrul balului British Heart Foundation's 'Roll Out The Red Ball', ocazie cu care a demonstrat inca o data ca bunul gust si eleganta sunt calitati ale familiei Middleton.

Pippa Middleton a purtat o rochie alba cu imprimeu negru, de lungime medie, la care a accesorizat o pereche de pantofi rosii si un cluch in forma de inima de aceeasi culoare.

Accesoriile aurii si machiajul discret, cu accent pe buzele rosii, au completat perfect outfit-ul, cocul lejer, dar sofisticat, fiind potrivit pentru completarea aparitiei stilate.

La fel ca sora ei, Pippa Middleton se implica in numeroase activitati umanitare, iar in urma cu o saptamana a participat la o cursa de ciclism pentru a ajuta strangerea de fonduri pentru Fundatia British Heart. 

"A fost o experienta de neuitat. O atmosfera minunata. Datorita banilor stransi, BHF va continua sa ajute milioane de oameni afectati de probleme cardiace", a marturisit britanica de 32 de ani. 

FULLSCREEN
Pippa Middleton, la fel de stilata si eleganta ca Ducesa de Cambridge. Cat de bine se imbraca sora lui Kate Middleton
  • /
Strategia PSD pentru eventuala promulgare de urgență a legilor justiției. ”Utilizăm toate căile legale”
Recomandari