Poze recente. Cum arata acum Conchita Wurst, cel mai controversat participant de la Eurovision

Castigatoarea editiei din 2014 a Eurovisionului, Conchita Wurst, a iscat adevarate controverse din cauza look-ului diferit. Cum arata acum artista? Vezi mai jos poze recente cu ea.

Asa cum probabil va amintiti, Conchita Wurst a castigat concursul organizat la nivel international printr-o prestatie live impecabila si a atras atentia asupra sa datorita alegerilor vestimentare indraznete si a look-ului inedit.

Cu numele de scena Wurst si un aspect fizic aparte, Conchita s-a transformat rapid intr-un personaj. Si desi in limba germana "wurst" inseamna crenvurst, cantareata a explicat semnificatia noului nume facand referire la expresia "Das ist mir doch alles Wurst" care inseamna "nu-mi pasa" si "totul e la fel pentru mine".

Desi de cateva luni incoace nu s-a mai auzit nimic despre ea, artista originara din Austria si-a continuat cariera si a profitat de succesul obtinut la Eurovision pentru a sustine concerte si spectacole alaturi de band-ul ei.

Conchita arata la fel de bine ca acum doi ani si profita de popularitatea de care se bucura pe retelele de socializare pentru a tine in permanenta legatura cu admiratorii si a le arata cum se joaca si experimenteaza cu look-ul ei. Iata cateva imagini recente cu artista:


 

 

anonim (2016-03-27 15:14:21)
arata ca atunci cand a castigat eurovisionul nimic schimbat macar daca se barbierea arata mai altfel dar nu ea si-o lasa in continuare treaba ei isi da seama lumea ca e barbat dupa voce nu neaparat dupa barba dar asa vrea ea ce sa ii faci ii poti zice nu imi pare rau ca atunci la eurovision ca nu a facut un pariu ca daca castiga eurovisionul se va apuca de barbierit
carmen (2016-03-17 11:33:53)
2 fete
BREXIT. 800.000 de britanici vor un nou referendum dupa ce au cautat pe Google "Ce este UE?" Proteste la Londra si Edinburgh
Recomandari