Printese in filme, dar nu sunt departe nici in realitate. Top 10 cele mai faimoase "printese" Disney din viata reala

Am crescut urmarind desenele si filmele preferate Dinsey. De fapt, atunci cand ne gandim la printesele Disney, cele mai indragite sunt Ariel, Alba ca Zapada sau Cenusareasa. Dar cum ramane cu tinerele care le-au dat viata personajelor Disney? Cele care le-au interpretat au crescut si s-au transformat in adevarate celebritati :)

Miley Cyrus

Nascuta pe 23 Noiembrie 1992, Miley Cyrus este o cunoscuta cantareata, compozitoare si actrita. In urma mai multor roluri micute si dupa ce a participat la mai multe auditii in 2006, Miley Cyrus a devenit populara jucand-o pe Miley Stewart, in cunoscutul serial Disney “Hannah Montana”.

Actrita a semnat in 2007 un contract de inregistrare cu Hollywood Records si tot atunci si-a lansat si primul album de debut. Astazi este una dintre cele mai indragite cantarete, castigand discul de platina pentru numarul mare de albume vandute.

In 2011, ea a fost numita numarul 1 in topul celor mai bogati 10 tineri de la Hollywood, avand o avere in valoare de 120 de milioane de dolari.

Recomandari