Putine femei ar fi dispuse sa faca asa ceva. Metodele chinuitoare de infrumusetare ale lui Kim Kardashian

Si-a injectat sange in fata

Cum am putea uita vreodata imaginile de groaza cu fata lui Kim Kardashian plina de sange? Le-am vazut in reality show-ul Keeping Up With The Kardashians, dar si pe Twitterul vedetei. Ce s-a intamplat de fapt?

Din dorinta de a fi mereu tanara si frumoasa, Kim Kardashian este dispusa sa incerce toate inovatiile din domeniu. Vedeta a fost covinsa sa testeze, in urma cu cativa ani,  o noua metoda de infrumusetare care insa i-a lasat fara cuvinte pe fanii sai. Specialistii i-au luat mai intai sange din brat, apoi i l-au injectat in fata prin intermediul a 9 ace mici. Inainte de a se lasa intepata cu propriul sange, Kim a fost data pe fata cu o crema care i-a atenuat durerea.

"Imi place sa incerc orice care ma face sa ma simt si sa arat mai tanara", a spus Kim Kardashian, care arata ca o victima a filmelor de groaza.

vandoreli (2016-03-12 12:52:45)
Cautam colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: viorelpdan*********
Recomandari