Putini isi amintesc aceste imagini. Cum arata Selena Gomez cu suvite blonde sau roscate

Selena Gomez nu a facut prea multe experimente cu parul ei in ultima perioada. Ceea ce nu este un lucru rau, pentru ca ne plac buclele ei voluminoase...chiar daca sunt, de fapt, obtinute cu ajutorul extensiilor de par. Insa in urma cu 8 ani, cand era numai o pustoaica, isi asuma mai multe "riscuri" in ceea ce priveste parul ei :)
Putini isi amintesc aceste imagini. Cum arata Selena Gomez cu suvite blonde sau roscate

Selena Gomez are genul acela de chip pe care il avantajeaza orice fel de tunsoare si orice culoare a parului. Insa vedeta prefera culoarea ei naturala si de cele mai multe ori buclele rebele. Insa, din cand in cand, mai face mici schimbari -  cum ar fi un breton sau o tunsoare filata. 

Insa in urma cu 8 ani, Selena Gomez era ceva mai indrazneata. La un eveniment moden, cantareata a aparut cu suvite blonde, ceea ce poate ca nu pare mare lucru, insa fiind vorba despre conservatoarea Selena, este o "transformare radicala" :)

Tot in acea perioada, mai precis la premiera din 2008 a 'Hannah Montana & Miley Cyrus: Best Of Both Worlds Concert 3D', Selena Gomez a aparut cu suvite roscate.

Va intrebati cum a aparut Miley Cyrus la premiera filmului ei? Ei bine, iata imaginea mai jos: 

FULLSCREEN
Putini isi mai amintesc aceste imagini. Cum arata Selena Gomez cu suvite blonde sau roscate, in urma cu 8 ani
  • /
Rezultate Evaluare Națională 2018 Edu.ro. Procentul mediilor peste 5 a scăzut față de 2017
Recomandari