Ricky Martin s-a casatorit in secret cu un barbat cu 13 ani mai tanar decat el! Cine este barbatul care l-a cucerit

Ricky Martin a dezvaluit recent faptul ca s-a casatorit cu logodnicul sau, Jwan Yosef, un artist suedez cu origini siriene, care este cu 13 ani mai tanar decat el.
Ricky Martin s-a casatorit in secret cu un barbat cu 13 ani mai tanar decat el! Cine este barbatul care l-a cucerit

Artistul traieste o frumoasa poveste de dragoste, de mai bine de un an, alaturi de un artist din Londra in varsta de 33 de ani. Ricky (46 de ani) si Jwan s-au cunoscut prin intermediul Instagramului, iar cantaretul a fost cel care a facut primul pas. Mai exact, Ricky a fost atras intai de operele de arta ale lui Jwan si a vrut sa-l cunoasca pe cel care le-a realizat. Cei doi au vorbit pe retelele de socializare timp de 6 luni, fara sa isi auda vocea, iar apoi Ricky a calatorit pana in Londra pentru a-si cunoaste alesul. Se pare ca a fost dragoste la prima vedere, pentru ca cei doi sunt de nedespartit de mai bine de un an si s-au logodit dupa doar cateva luni. 


 

What a stellar night with a stellar man ????????‍♂️????????‍♂️ @goldenglobes

A post shared by Jwan Yosef (@jwanyosef) on


 

Hello stellar date???? @gqstyle #Amazingspaces #lautner

A post shared by Jwan Yosef (@jwanyosef) on


Ricky l-a cerut de barbat pe Jwan si chiar a stat in genunchi atunci cand a facut asta: “ In loc sa ii spun “vrei sa te casatoresti cu mine”, i-am spus “ti-am luat ceva. Vreau sa imi petrec tot restul vietii cu tine. Iar el mi-a spus “Care este intrebarea?” si atunci l-am cerut in casatorie”.

Cei doi vor sa faca si o nunta mare. Ricky a marturisit: “vom face o petrecere grandioasa, in cateva luni si va dura cel putin 3 zile”.


 

Not your average door, not your average family ❤️ @archdigest #architecturaldigest

A post shared by Jwan Yosef (@jwanyosef) on


 

A happy new year from us to you ???????????????????????????????? #loveandlight

A post shared by Jwan Yosef (@jwanyosef) on


Ricky si Jwan ii cresc impreuna pe cei doi baieti ai artistului in varsta de 9 ani. In 2008, artistul a apelat la o mama surogat pentru a deveni tata. In ceea ce priveste viata de familie, cantaretul a declarat “copiii mei ma intreaba de ce au doi tati si le spun ca suntem o familie moderna”.

Desi s-a lansat n industria muzicala inca din anii `80, Ricky Martin a recunoscut abia in 2010 faptul ca este gay.

Cine se ocupă de cultura României. Kelemen Hunor, prins în timp ce semnează la o ședintă la care nu a fost. ”Păi ce să fac?”
Recomandari