Rivalizeaza cu Kate Middleton. Printesa Sofia a Suediei, incantatoare intr-o rochie care ii pune in valoare burtica

Printesa Sofia a Suediei si Printul Carl Philip au fost prezenti la Gala Sportului Suedez, ocazie cu care cuplul s-a facut remarcat pe covorul rosu.
Rivalizeaza cu Kate Middleton. Printesa Sofia a Suediei, incantatoare intr-o rochie care ii pune in valoare burtica

Frumoasa printesa, aflata la sfarsitul celui de-al doilea trimestru de sarcina, a stralucit intr-o rochie lunga, pe corp, de culoare albastru inchis, cu un cordon deasupra burticii, la care a accesorizat un cluch metalic.

Parul l-a avut prins intr-o parte, aranjat cu bucle lejere, iar machiajul a fost unul extrem de discret, care i-a evidentiat frumusetea naturala. 

Cuplul a anuntat ca urmeaza sa devina parinti la sfarsitul lunii octombrie, prin intermediul unui post publicat pe contul de Facebook: "Suntem atatde fericiti si de incantati sa anuntam ca asteptam primul copil".

Printesa Sofia a Suediei urmeaza sa nasca in luna aprilie, iar sexul copilului inca este necunoscut.

FULLSCREEN
Printesa Sofia a Suediei, incantatoare intr-o rochie care ii pune in valoare burtica. Cat de bine arata viitoare mamica
  • /
Aaa (2016-06-13 19:23:47)
Sunteți grețoși...toată ziua..,,burtica", ,,graviduta"...Mai Terminați cu dulcegariile astea ieftine!Mai ales cand ne prezentați toate ,,vedetele" de pe la noi cu ,,burtici"...Femeile sunt gravide...Care e noutatea?Problema e cum crești acel copil,ce educație ii dai! Faptul ca esti însărcinată,nu iti ridica valoarea si nu te transforma intr-o sfânta.Din păcate sunt pline orfelinatele si străzile de suflete abandonate...si cele care i-au abandonat au fost ,,graviduțe" si cu ,,burtica"...
Concluziile îngrijorătoare ale FMI după vizita în România. Avertismentul transmis
Recomandari