S-a transformat intr-o adevarata bomba sexy. Cat de bine arata Anahi si de ce toti se uita la abdomenul ei

In varsta de 32 de ani, Anahi si-a continuat cariera profesionala dupa succesul pe care l-a avut cu serialul si trupa RBD/Rebelde, iar acum se bucura de aceeasi popularitate precum acum 10 ani, cand devenise Mia Colucci. 
Tag-uri:
S-a transformat intr-o adevarata bomba sexy. Cat de bine arata Anahi si de ce toti se uita la abdomenul ei

Dupa destramarea trupei RBD, Anahi si-a continuat cariera solo si a lansat mai multe albume, cel mai recent urmand sa iasa pe piata chiar in acest an. In ceea ce priveste actoria, vedeta a mai jucat in cateva filme si seriale, cel mai cunoscut fiind Dos Hogares. 

In urma cu un an, vedeta s-a casatorit cu Manuel Velasco Coello, guvernator al statului Chiapas. Cei doi au trait o poveste de iubire tumultuoasa. Desi acum sunt fericiti, in urma cu ceva timp presa scria ca cei doi s-au despartit si ca vedeta este distrusa dupa ce a aflat ca barbatul i-ar fi fost infidel. 

De cand a devenit sotie de politician, Anahi incearca sa-si duca la bun sfarsit atat indatoririle care apar datorita acestui statut, insa nu isi neglijeaza deloc nici cariera profesionala, motiv pentru care trebuie sa arate cat mai bine.

Mexicanca posteaza numeroase imagini pe conturile de socializare in care le arata fanilor cum isi ocupa timpul, iar in multe dintre aceste poze apare in timp ce face sport, iar rezultatele sunt pe masura, tinand cont ca se poate spune despre abdomenul ei ca este perfect.

 

A photo posted by Anahi (@anahi) on

FULLSCREEN
! S-a transformat intr-o adevarata bomba sexy. Cat de bine arata Anahi si de ce toti se uita la abdomenul ei
  • /
Mii de oameni au protestat în București și în țară. Manifestanții au cerut demisia lui Liviu Dragnea
Recomandari