Se poate spune ca formeaza cuplul perfect. Blake Lively si Ryan Reynolds, seducator de frumosi la un eveniment

Blake Lively si Ryan Reynolds au fost prezenti la evenimentul organizat la Casa Alba cu ocazia vizitei prim ministr-ului Canadei in Statele Unite.
Se poate spune ca formeaza cuplul perfect. Blake Lively si Ryan Reynolds, seducator de frumosi la un eveniment

Cei doi au iesit imediat in evidenta, aparitia lor fiind una fermecatoare, atat datorita frumusetii fizice, cat si a prezentei angelice in postura de cuplu.

Blake Lively a stralucit la propriu si la figurat intr-o rochie argintie, creatie Ralph & Russo, in timp ce actorul a purtat un costum albastru inchis. 

Blake si Ryan au facut pasul cel mare dupa doar un an de relatie si s-au casatorit in mare secret, spre nemultumirea fanilor. Ceremonia s-a desfaurat in secret, iar Blake a purtat o rochie creata de celebrul brand Marchesa, pe care a accesorizat-o cu un buchet Kate Berry, format din iasomie roz, hortensii si cinenraria, cunoscuta si sub numele de "floare de cenusa".

In urma cu un an, cei doi au devenit si parinti. Desi nu au vrut nicidecum sa permita presei sa le invadeze viata privata, jurnalistii au aflat cu greu ca in luna decembrie Blake a nascut primul copil al cuplului, o fetita.

Inainte de a deveni tata, actorul spunea ca: "Sunt pur si simplu incantat ca voi avea un amic, un tovaras. Multi viitori tatici se concentreaza mult sa nu faca greseli, am auzit. Eu vreau doar sa fiu deschis, receptiv si sa las loc si de greseli din care sa pot invata".

Apoi a declarat ca de cand i-a daruit un copil, o iubeste mai mult ca niciodata pe sotia lui Blake, de care s-a indragostit mai tare ca inainte, ceea ce se vede la fiecare aparitie publica.  

FULLSCREEN
Se poate spune ca formeaza cuplul perfect. Blake Lively si Ryan Reynolds, seducator de frumosi la un eveniment
  • /
Adriana (2016-03-14 06:44:25)
Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: adriana_tomeci**********
Washington Post: Casa Albă se teme că anunțul lui Kim Jong-un este de fapt o capcană
Recomandari