Si-a luat cainele de sot: “Este perfect pentru mine"! Declaratiile acestei femei te vor soca!

O femeie din Irlanda, in varsta de 43 de ani, are sentimente atat de puternice fata de propriul caine incat a decis ca este o idee buna sa transforme relatia caine-stapana in cea de sot si sotie. 
Si-a luat cainele de sot:  Este perfect pentru mine ! Declaratiile acestei femei te vor soca!

Wilhemina considera casatoria cu propriul caine drept cea mai buna decizie pe care a luat-o pana acum pentru ca acesta i-a fost loial si a ajutat-o sa treaca peste cele mai grele incercari la care a supus-o viata.


 

This boy though #happyness #sealyhamterriersofinstagram #sealyhamterrier #sealyham #sealy #merrick #thor #dogslife #dogscorner #dogofinstagram #dogselfie #sendadogphoto #dogofinstaworld #dogoftheday #mydogandme #mydogiscute #mydogisfabulous

A post shared by Wilhelmina Morgan Callaghan (@wilhelmina_morgan_callaghan) onHenry a fost adoptat in 2009, iar ideea de a-l lua de “sot” i-a venit Wilheminei dupa ce a descoperit pe internet persoane care s-au casatorit cu pisici sau chiar cu serpi: “Mi s-a parut o idee minunata! Cu siguranta nu sunt singura care s-a maritat cu animalul ei de companie, iar Henry este grozav, este fantastic. Ii place mancarea, sa se uite la televizor si sa fie alintat”.Desi au primit un certificat de casatorie, acesta nu este unul legal. Cu toate acestea, Wilhemina ia totul in serios si, desi mai are alti 10 cani, doar Henry pare sa aiba un loc atat de special in inima ei: “Spre deosebire de alte relatii care se pot destrama, stiu cu certitudine ca voi fi cu Henry pe viata!”.

FULLSCREEN
Si-a luat cainele de sot: “Este perfect pentru mine"! Declaratiile acestei femei te vor soca!
  • /

Negocieri dure în PSD, LIVE TEXT. Organizaţia Caraş-Severin cere "fără echivoc" schimbarea lui Dragnea
Recomandari