Si-a taiat degetul mic si il poarta la gat ca un pandantiv. Cum arata femeia care a facut asta

Torz Reynolds, o artista din Anglia pasionata de piercinguri si-a taiat degetul mic pentru ca i s-a parut dragut. Degetul a ajuns apoi in colectia ei de bijuterii dupa ce l-a pus intr-o sticluta cu formol. 
Si-a taiat degetul mic si il poarta la gat ca un pandantiv. Cum arata femeia care a facut asta

O tanara excentrica din Anglia, se pare ca sufera de tulburare de identitate a integritatii corporale si isi dorea de foarte mult timp sa nu mai aiba deget mic la o mana stanga. In cele din urma si-a indeplinit dorinta, a luat un cleste, si-a taiat degetul si tot singura si-a cusut rana. 


 

Super colourful today! :-) #colourful #day #torzibabes #GoreWhore #girlswithtattoos #girlswithpiercings #facialtattoo #bodymods #bodymodification #scarification #professionalbodypiercing #professionalbodypiercer #freak #watevs

A post shared by Torz Reynolds (@torzibabes) onDegetul taiat a fost tinut in congelator, pana cand i-a venit ideea de a-l transforma in pandantiv. Cei care o urmaresc pe Instagram au intrebat-o daca regreta, iar Torz a marturisit ca se simte extraordinar.Tanara i-a pus si o porecla degetului: Wiggles. 
Se pare ca ideea de a-si taia degetul i-a venit dupa ce un prieten de-al ei a facut acelasi lucru. Pana sa isi adune curajul, Torz a marturisit ca obisnuia sa isi indoaie mereu degetul pentru a-si imagina cum ar arata fara el si pentru a se asigura ca ar putea sa se obisnuiasca fara degetul mic.

Torz nu are doar propriul deget in formol. Are o colectie mica formata dintr-un purcelus, o tentacula de caracatita si un sarpe. Iar ca animal de companie are un porc de guineea fara par.

Codul de procedură penală, adoptat de Camera Deputaților. Modificări cu dedicație pentru liderul PSD, acuză opoziția
Recomandari