Sia este cunoscuta in intreaga lume, insa putini il stiu pe el. Cum arata sotul celei mai misterioase cantarete din lume

Sia are o voce inconfundabila si un look pe masura, iar cuvantul "mister" o caracterizeaza. Iata cum arata barbatul cu care este casatorita si cum se pozeaza alaturi de el, fara perucile uriase.

Sia Furler a ales sa isi acopere chipul si sa poarte tot felul de peruci interesante in momentul in care este inconjurata de camere foto si video. De ce? Artista i-a dezvaluit lui James Corden ca in industria muzicala lipseste misterul.

In plus, ea a spus ca isi doreste sa poata iesi in oras ca un om obisnuit, fara sa fie urmarita constant de paparazzi. Sia nu a fost mereu atat de discreta insa.

La inceputul carierei, vedeta aparea la evenimente mondene si in emisiuni fara peruci, iar chipul ei ii impresiona pe toti. De fapt, chiar si acum ea renunta la artificiile de imagine daca participa la petreceri cu staif, unde fotografii publicatiilor mondene nu au voie sa participe.  

Nu doar chipul artistei este un mister pentru iubitorii de muzica, ci si viata ei personala. De exemplu, putini stiu ca din 2014, Sia este casatorita cu Erik Anders Lang, care o insoteste la majoritatea evenimentelor mondene la care participa. Acesta este regizor de filme documentare si s-a insurat cu artista in Palm Springs California, in cadrul unei ceremonii private.

Iata poze cu cei doi:

FULLSCREEN
Sia este cunoscuta in intreaga lume, insa putini il stiu pe el. Cum arata sotul celei mai misterioase cantarete din lume
  • /
lilian (2016-08-23 05:13:13)
Numele meu este lilian N.This este o zi foarte plină de bucurie a vieții mele din cauza ajutorul Dr.saguru a făcut pentru mine, ajutându-mă să ex-soțul meu înapoi cu magia lui și dragoste vraja. Am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu a fost într-adevăr mă înșela și a fost în căutarea unui divorț, dar atunci când am dat peste e-mail Dr.saguru pe internet pe modul în care el a ajutat atât de mulți oameni pentru a obține ex-lor înapoi si ajuta la fixarea relationship.and face pe oameni să fie fericiți în relația lor. I-am explicat situația mea să-l și apoi să caute ajutorul lui, dar spre surprinderea mea el mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și iată-mă acum sărbătoresc pentru că soțul meu a schimba total pentru totdeauna. El vrea mereu să fie de mine și nu pot face nimic fără a prezenta mea. Ma bucur cu adevărat căsnicia mea, ceea ce o mare sărbătoare. i se va continua pe internet, mărturisind pentru că Dr.saguru este într-adevăr o adevărată fugă vrajă. Ai nevoie de ajutor ATUNCI DE CONTACT MEDIC SAGURU ACUM prin e-mail: drsagurusolutions********** sau +2349037545183 El este singurul răspuns la problema ta și să te simți fericit în relationship.and tău său, de asemenea, perfectă în 1 Love SPELL 2 WIN EX BACK 3 FRUCTE pântecelui 4 PROMOVAREA sPELL 5 PROTECȚIE sPELL 6 sPELL DE AFACERI 7 BUNE JOB sPELL 8 LOTTERY sPELL și CURTE CASE spell.
Giani (2016-08-18 13:47:57)
Vrei sa mobilezi camera prichindelului tau? Nu stii ce este in voga, in materie de mobila pentru copii? Iti spunem noi: Paturile cu leduri, din fibra de sticla! Gasesti multe modele in magazinul nostru on-line : Cars, Police, Minimax, Vaper, Sleep Car, Pompieri! Toate au salteaua GRATUITA, in plus, oferim si transport GRATUIT in toata tara!
flori (2016-08-17 16:02:18)
Lucru la domiciliu part-time! Avem nevoie imediat, acum, de colaboratori din toate localitatile tarii, pentru o activitate simpla, in timpul liber sau full-time, la alegere, cu castiguri imediate, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna. Atentie, cerem seriozitate maxima! Va rugam sa solicitati cat mai repede detaliile necesare, unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: florbad2006**********
Concluziile îngrijorătoare ale FMI după vizita în România. Avertismentul transmis
Recomandari