Sia este cunoscuta in intreaga lume, insa putini il stiu pe el. Cum arata sotul celei mai misterioase cantarete din lume

Sia are o voce inconfundabila si un look pe masura, iar cuvantul "mister" o caracterizeaza. Iata cum arata barbatul cu care este casatorita si cum se pozeaza alaturi de el, fara perucile uriase.

Sia Furler a ales sa isi acopere chipul si sa poarte tot felul de peruci interesante in momentul in care este inconjurata de camere foto si video. De ce? Artista i-a dezvaluit lui James Corden ca in industria muzicala lipseste misterul.

In plus, ea a spus ca isi doreste sa poata iesi in oras ca un om obisnuit, fara sa fie urmarita constant de paparazzi. Sia nu a fost mereu atat de discreta insa.

La inceputul carierei, vedeta aparea la evenimente mondene si in emisiuni fara peruci, iar chipul ei ii impresiona pe toti. De fapt, chiar si acum ea renunta la artificiile de imagine daca participa la petreceri cu staif, unde fotografii publicatiilor mondene nu au voie sa participe.  

Nu doar chipul artistei este un mister pentru iubitorii de muzica, ci si viata ei personala. De exemplu, putini stiu ca din 2014, Sia este casatorita cu Erik Anders Lang, care o insoteste la majoritatea evenimentelor mondene la care participa. Acesta este regizor de filme documentare si s-a insurat cu artista in Palm Springs California, in cadrul unei ceremonii private.

Iata poze cu cei doi:

FULLSCREEN
Sia este cunoscuta in intreaga lume, insa putini il stiu pe el. Cum arata sotul celei mai misterioase cantarete din lume
  • /
Recomandari