Sora mai mica a Selenei Gomez a devenit o domnisoara incantatoare. Cat de bine arata Maxine din Wizards of Waverly Place

La 16 ani, Bailee Madison este deja considerata un copil-vedeta la Hollywood, cei 10 ani de cand a debutat in actorie ajutand-o sa devina un nume cunoscut la nivel international.

Primul rol important l-a obtinut in 2007, in productia Bridge to Terabitihia, iar de atunci a aparut in numeroase filme si seriale, printre care o serie de show-uri Disney, care au consacrat-o, printre care si Wizards of Waverly Place, unde a jucat alaturi de Selena Gomez.

La vremea respectiva, in 2011, Bailee avea doar 11 ani si era o copila adorabila, care interpreta rolul surorii mai mici a lui Alex Russo (Selena Gomez) si a lui Justin Russo (David Henrie).

Acum, micuta a devenit o adolescenta incantatoare, care atrage atentia ori de cate ori apare in public, mai ales ca se face remarcata si prin stilul vestimentar elegant.

Adolescenta a fost prezenta la prezentarea BCBG Max Azria din cadrul New York Fashion Week, unde a fost imbracata intr-un outfit all black, format dint-o fusta lunga si un top decupat, care i-a pus in evidenta abdomenul tonifiat.

Cu cateva ore inainte, Bailee a fost fotografiata in timp ce se indrepta spre un hotel din New York, imbracata intr-o salopeta alba, cu un palton negru pe deasupra. 

FULLSCREEN
9 obiceiuri care te imbatranesc. Cu totii avem cel putin unul!
  • /
Coșmarul bucureștenilor care s-au trezit cu un bloc în fața blocului. Sentințe definitive, emise în zadar
Recomandari