Taylor Swift si Harry Styles s-au filmat in timp ce intretineau relatii intime? Unde este inregistrarea cu cei doi si cine o are

Printesa Muzicii Country si echipa ei se pregatesc intens sa faca fata unui posibil scandal mediatic de proportii dupa ce surse din anturajul ei sustin ca aceasta si fostul iubit, Harry Styles, s-au filmat in timp ce faceau sex.
Taylor Swift si Harry Styles s-au filmat in timp ce intretineau relatii intime? Unde este inregistrarea cu cei doi si cine o are

Potrivit CDL, Taylor Swift si solistul trupei One Direction au avut activitati extrem de placute in scurta perioada in care au iesit impreuna. Ei nu s-au putut abtine la a pastra doar amintiri ale relatiei, ci au realizat dovezi ale pasiunii lor.

Din fericire, filmarea nu a iesit inca la suprafata, zvonindu-se ca posesorul asteapta momentul optim pentru a-i face de ras pe cei doi. Sursa care promite sa zguduie lumea mediatica sustine ca in imaginile indecente Taylor este surprinsa dezbracandu-se si satisfacandu-si oral iubitul.

Mai apoi, ea incepe sa scoata tipete de placere si se urca deasupra adolescentului.

Materialul video are 22 de minute si pare inregistrat cu un telefon mobil, tabloidele sustinand ca ar putea fi gadgetul lui Harry.

Elenna (2013-02-09 12:39:08)
WTF? Taylor, *****... el avea doar 18 ani cand erau impreuna :@ si ea 23... OMG
addry (2013-02-08 22:39:26)
HAINE IEFTINE FIRMA afla pe myeconomist.info.
”România, te iubesc!”: Sistemul Sanitar este tot mai bolnav, deși sumele alocate au crescut de 20 de ori
Recomandari