Ti-o mai amintesti pe Ruslana, castigatoarea Eurovisionului din 2004? Vezi cum arata acum, la 40 de ani

Share on Facebook
Ti-o mai amintesti pe Ruslana, castigatoarea Eurovisionului din 2004? Vezi cum arata acum, la 40 de ani

Greu de crezut, dar Ruslana avea 31 de ani cand a castigat concursul care a transformat-o in vedeta internationala.

Ea a intrat atunci in competitie cu piesa "Wild dances", remarcandu-se prin energia show-ului senzational pe care l-a facut. Costumele cu iz viking, vocea ei puternica si melodia ritmata au propulsat-o pe prima pozitie si au ajutat-o sa castige trofeul.

De atunci si pana acum, cariera Ruslanei nu a facut decat sa creasca, piesa Wild Dances ajungand chiar pe coloana sonora a jocului Grand Theft Auto IV, iar ea transformandu-se intr-un personaj indragit de fani, DJ Ruslana.

Cantareata originara din Ucraina are acum 40 de ani si, cu toate ca in Romania fanii nu sunt la curent cu cele mai recente hit-uri, Ruslana inca activeaza in industria muzicala din tara natala. Cel mai recent hit al ei a fost lansat in decembrie 2012 si s-a bucurat de un feedback pozitiv din partea fanilor.

Ruslana este casatorita cu un cunoscut producator, care a colaborat cu aceasta pentru cele 12 albume pe care le-a lansat. Anul acesta ea pregateste un nou material discografic, My Boo.

Iti mai amintesti si tu piesa "Wild Dances"? Ce parere ai despre forma maxima in care se afla cantareata la 40 de ani?

VEZI MAI MULTE IMAGINI IN GALERIA FOTO.

Asa arata femeia perfecta: A fost realizat portretul celei mai frumoase femei din lume! FOTO Cea mai tare aplicatie pentru telefon! Castigi 15 minute in fiecare zi daca ti-o instalezi

Scrie un comentariu  • anna (2013-02-16 11:40:55)
    Frumoasa si cata minunat de frumos.Imi place de ea mult....
    raspunde »

Calculator de calorii zilnice necesare