Topless si acoperita doar cu bijuterii. Emily Ratajkowski, pictorial fierbinte, care i-a incitat pe fanii ei

Frumoasa Emily Ratajkowski este imaginea brand-ului de bijuterii Jacquie Aiche, pe care le promoveaza cum stie ea mai bine: in tinute sumare si cu atuurile fizice la vedere.

Tanara care a devenit cunoscuta datorita aparitiei dezinhibate din videoclipul "Blurred Lines" le-a facut o noua surpriza fanilor ei. A acceptat sa fie imaginea unei linii de bijuterii si, pentru a o promova, s-a lasat pozata topless, in ipostaze extra sexy.

Acoperita in partea de sus doar cu lanturi, cu o palarie pe cap si cu pantaloni albi, evazati, din in, Emily a demonstrat ca dincolo de talentul actoricesc, poate oricand sa-si faca o cariera de succes in modelling. Iata dovada:

In urma cu doi ani nu stia nimeni cine este Emily Ratajkowski. Acum a ajuns unul dintre cele mai solicitate modele, facandu-le concurenta serioasa "ingerasilor" la Victoria's Secret, carora le "fura" contracte generoase cu branduri renumite de lenjerie intima.

"Cand am vazut videoclipul care m-a lansat pentru prima data, am ramas socata. M-am gandit cat eram de dezbracata, aproape goala. In acelasi timp, nu cred ca nuditatea este ceva de care trebuie sa te sperii sau sa te rusinezi. Este un mod de a-ti celebra corpul", a declarat tanara Emily despre prestatia ei din videoclipul filmat alaturi de Robin Thicke si Pharell.

Apoi, tanara a primit un rol in filmul "Gone Girl", acolo unde este amanta lui Nick Dunne, interpretat de Ben Affleck. Anul acesta Emily a inceput sa prinda contracte pentru roluri principale in filme de succes, si, dupa cum se vede, si-a facut un nume si in lumea modei.

FULLSCREEN
Topless si acoperita doar cu bijuterii. Emily Ratajkowski, pictorial fierbinte, care i-a incitat pe fanii ei
  • /
Mizerie care costă milioane de euro, în spitalele de stat. Spitalul Județean Constanța, tabloul perfect al jafului
Recomandari