Veste importanta pentru fanii Lara Croft:Tomb Raider. Cum arata actrita care ar putea sa o inlocuiasca pe Angelina Jolie

Desi salveaza deja galaxia in noul film Star Wars, este posibil sa intre si in aventura cu care Lara Croft a facut deliciul fanilor.

Cei de la Warner and MGM planuiesc sa readuca la viata povestile care au transformat-o pe Angelina Jolie intr-o adevarata cautatoare de comori, iar actrita preferata pentru rolul Larei Croft este Daisy Ridley, cunoscuta deja pentru rolul din noul Star Wars, scrie Daily Mail.

Daisy le-a spus celor de la Hollywood Reporter ca  exista discutii in legatura cu rolul Larei Croft si ca asteapta acordul producatorilor, pentru a-si putea asuma personajul.

"Astept ca cineva sa spuna: da, te vreau, hai sa facem asta", a spus actrita in varsta de 23 de ani.


Tanara este ocupata momentan cu filmarile noului Star Wars: Episode VIII, insa admite ca daca va avea ocazia de a juca rolul pe care Angelina l-a avut, nu va sta pe ganduri pentru a-l accepta.

Angelina Jolie a jucat atat in Lara Croft:Tomb Raider in 2001, cat si in Lara Croft: Tomb Raider: The Cradle Of Life din anul 2003, care au inspirat jocul video cu acelasi nume.

FULLSCREEN
Veste importanta pentru fanii Lara Croft:Tomb Raider. Cum arata actrita care o va inlocui pe Angelina Jolie
  • /
Nadia (2016-03-27 04:03:25)
Filmul a inspirat crearea jocului serios? Atât de prosti sunteti? :)) jocul e din 96, editorii lui peste prăjit
#78 (2016-03-22 15:12:24)
Nu se compara cu Angelina Jolie!!! Angelina este perfecta pentru rol si nimeni o poate înlocui.
Ionescu Vicentiu (2016-03-22 14:44:20)
Jolie este cea mai buna pt acest rol din toate punctele de vedere pe vremea cand juca in tomb raider era cea mai sexy actrita din hollywod asadar nu poate fi ilocuita si mai ales de daysi .
Dăncilă confirmă că Guvernul a adoptat memorandumul privind Ambasada României din Israel. Ce îi transmite lui Iohannis
Recomandari