5 orase pe care ar trebui sa le vizitezi in 2011


Daca in 2011 ti-ai propus sa calatoresti, ca fashionista trebuie sa punctezi cateva destinatii de pe harta Europei. 
Asa ca, fa-ti bagajul si pregateste-te de decolare. Mergem in...

Tag-uri:

1. Paris

Dupa ce ai facut o plimbare pe malul Senei, iti recomandam sa mergi pe celebrele bulevarde Haussmann, Champs –Elysees,  rue de la Monnaie sau rue Provence, unde gasesti mai toate magazinele pe care ti le doresti. Si daca tot ajung aici, trebuie sa punctezi si strada Cambonnr 31, care gazduieste inca din anul 1919 magazinul Chanel.

2. Milano

O adevarata capitala a modei si a shoppingului, Milano gazduieste casele de moda Valentino, Dolce & Gabbana, Armani, Prada. Gasesti boutique-urile lor de lux in zona aflata pe la Via Montenapoleone, Della Spiga, Via Manzoni langa Piazza della Scala. Iar daca nimeresti in timpul saptamanii modei de la Milano, s-ar putea sa te intalnesti pe strazile orasului chiar cu vedetele de la Hollywood.

3. Roma

Pe langa degustarea de paste si pizza, odata ajunsa in Roma, iti recomandam sa mergi pur si simplu prin oras si sa te bucuri de vitrinele celor mai  mari creatori de moda din lume Valentino, Dior, Gucci, Armani, Tiffany’, dar si ale magazinelor pe care le gasesti si in Romania, dar cu preturi mai mari:  H&M, Benetton, Motivi, Zara, Mango, Bata.

4. Londra

In capitala britanica poti sa zici ca esti in paradisul shoppingului. Pregateste-te sa-ti umpli valiza cu haine de la cele mai tari magazine. Mergi neaparat in Harrods, unul din cele mai cunoscute magazine din lume si pe Oxford Street si Regent Street. Aproape de Londra se afla un alt punct important pentru pasionatii de shopping, Bicester Village Shopping Centre.

5. Barcelona

Este un oras ideal pentru shopping! Daca ajungi acolo, trebuie sa mergi neaparat in La Roca Village, un outlet situat in imediata vecinatate a orasului, cu reduceri foarte mari! In oras, exista foarte multe complexe de magazine. Doua dintre cele mai mari din centrul Barcelonei sunt “El Corte Ingles” si Fnac. O alegere foarte buna este si mall-ul Maremagnum.

Ca sa te ajutam sa iti punctezi macar o destinatie din cele 5, iti punem la bataie bilete de avion Blue Air, pe care le poti folosi in orice perioada a anului doresti! Intra chiar acum in concursul "Zboara in capitalele modei", strange cat mai multe coduri bonus si poti castiga!

CODUL BONUS de astazi, 7 ianuarie 2011, pentru concursul "Zboara in orasele modei cu Blue Air si Perfecte.ro" este: Rezervari fara rezerve

  • 5 orase pe care ar trebui sa le vizitezi in 2011

related posts

Modifică setările cookies