Adelina Pestritu: In 2011, ma axez pe cariera, pe plan sentimental sunt foarte multumita!

Adelina Pestritu si-a stabilit deja obiectivele pentru noul an: nu mai vrea sa fie implicata in scandaluri, isi doreste sa se realizeze profesional si, inainte de toate, planuieste o schimbare de look.
Adelina Pestritu: In 2011, ma axez pe cariera, pe plan sentimental sunt foarte multumita!

Adelina Pestritu a inceput anul bine - in bratele iubitului. De aceea dorinta ei de la miezul noptii nu a fost legata de iubire, ci de profesie. "Imi doresc un an mai bun, fara scandaluri. Nu pot sa va spun dorinta pentru ca sunt superstitioasa si mi-e teama ca nu o sa se mai indeplineasca. Dar oricum, e ceva pe plan profesional, pentru ca pe plan sentimental sunt foarte multumita", a spus Adelina Pestritu pentru Perfecte.ro.

Adelina Pestritu a petrecut bine de sarbatori, motiv pentru care a pus si cateva kilograme. "M-am ingrasat! De doua zile mananc numai salata de rucola. O sa merg si la sala, insa astept o prietena sa se intoarca din strainatate, pentru ca nu imi place sa merg singura", a mai spus Adelina.

J.Lo, acoperita doar cu cateva petale de orhidee. Vedeta nu a mai aparut niciodata atat de dezbracata Daca te uiti la ele nu mai dormi noaptea: TOP 10 filme HORROR inspirate din realitate
FULLSCREEN
Adelina Pestritu: In 2011 ma axez pe cariera, pe plan sentimental sunt foarte multumita!
  • /
Alina (2011-01-05 20:34:00)
prima poza..cea cu catelul e pur si simplu superba.mie chiar imi place adelina.spre deosebire de altele ea e sincera;))

Horoscopul saptamanii 28 iulie - 3 august 2014. Cum stati cu banii, dragostea si sanatatea in aceasta perioada

Recomandari