Ce tatuaje se poarta in 2016. Idei cool pentru cele mai curajoase doamne si domnisoare

DJ Wanda, DJ si artist tatuator, dezvaluie care sunt tendintele in materie de tatuaje in acest an. Vedeta nonconformista explica pe blogul ei ce tip de desene pe piele sunt in mare voga in 2016 si ce poti sa-ti desenezi pe piele daca te-ai hotarat sa faci pasul cel mare.
Ce tatuaje se poarta in 2016. Idei cool pentru cele mai curajoase doamne si domnisoare

1. Forme miniaturale. Cel mai in voga trend al ultimilor ani, mai ales pentru femei, se pastreaza si in 2016. Artisti ca Bang Bang, Jon Boy sau Dr Woo au tatuat micro-modele cu precizie microscopica pentru vedete de mega-calibru de la Hollywood. Un alt motiv al popularitatii este si faptul ca acest stil a incurajat sa se tatueze persoane care altfel n-ar fi calcat vreodata intr-un salon tattoo. Printre vedetele care si-au desenat pe piele modele foarte mici se numara Miley Cyrus, Emilia Clarke si Cara Delevingne.

 

F A I T H #jonboytattoo

A photo posted by c/s Jon Boy p/v (@jonboytattoo) on

 

LK. 1:37 #jonboytattoo

A photo posted by c/s Jon Boy p/v (@jonboytattoo) on


2. Grafica "single-line".
Tatuajele cu linie continua fac parte tot dintr-un curent minimalist. Unul din cei mai cunoscuti "autori" este Mo Ganji, un artist german care a dus aceasta estetica intr-o zona foarte culta si rafinata.


3. Tatuaje "Geometric Watercolor".
Este un stil inspirat de cubismul lui Picasso. Presupune o tehnica aparte pentru tatuaj dezvoltata de Sasha Unisex, o tanara artista rusoaica. Stilul a devenit imediat popular datorita distinctiei si unei anume sensibilitati pe care o are. De regula, tatuajele cubiste reprezinta diverse animale sau plante. Foarte multi artisti au preluat elemente si au dezvoltat noi substiluri si combinatii.

 

 


4. Geometric & Mandala. Sunt doua stiluri care au luat amploare in ultimul timp mai ales prin Facebook si Instagram. Atu-ul lor este ca pot fi create modele personalizate pentru absolut toate zonele corpului si se preteaza atat pentru dimensiuni mici cat si foarte mari (spate intreg). Thomas Hooper si Corey Divine sunt doi artisti care au adus recunoastere stilului. Mandala este o forma de exprimare grafica cu o geometrie anume, cu origini in Hinduism si cu o anume componenta spirituala universala din ce in ce mai accesata de tinerii din zona "urban lifestyle". Chaim Machlev aka Dots to Line este inca un nume iconic pentru stilul geometric.

 

#dotstolines

A photo posted by Chaim Machlev (@dotstolines) on

 

@fkirons

A photo posted by @coreydivine on


5. Tatuaje "Hiper-vibrant". Tatuaje care folosesc culori vii, puternice, in diverse stiluri. Un stil din ce in ce mai apreciat este cel al artistei canadiene Katie Shocrylas, care aplica o paleta de culori super-vibrante pe modele complexe (combinatii de figuri, geometrie, pictura, etc), a scris DJ Wanda pe blogul sau.

 

more work on Amy's backpiece yesterday, really cool to see it coming together! #backpiece #mermaidtattoo

A photo posted by Katie Shocrylas (@kshocs) on

FULLSCREEN
Ce tatuaje se poarta in 2016. Idei cool pentru cele mai curajoase doamne si domnisoare
  • /
Iohannis: ”PSD votează legi pentru șeful lor, e inadmisibil. Voi folosi prerogativele constituționale”
Recomandari