Ea este cea mai bogata femeie de pe Pamant. Cine este  si cu ce se ocupa doamna care are lumea la picioare

Dupa moartea celebrei detinatoare a imperiului L'Oreal, Liliane Bettencourt, care s-a stins la 94 de ani, in toamna, foarte multa lume s-a intrebat cine a devenit cea mai bogata femeie din lume. 
Tag-uri:
Ea este cea mai bogata femeie de pe Pamant. Cine este  si cu ce se ocupa doamna care are lumea la picioare

Oficial, femeia cu cea mai mare avere din lumea este Francoise Bettencourt Meyers, fiica Lilianei Bettencourt si singura mostenitoare a acesteia. In varsta de 64 de ani, Francoise Bettencourt Meyers, 

Femeia a acordat rar interviuri  si sta departe de lumina reflectoarelor.  Potrivit lui Bloomberg, ea  prefera sa petreaca mai multe ore din zin cantand la pian. Este academician, a scris un studiu de cinci volume al Bibliei si o genealogie a zeilor greci.

Nu-i place sa arunce cu bani si cumparaturile extravagante nu sunt deloc stilul ei. Potrivit apropiatilor, citati de InStyle, ea este o persoana foarte soba, care se simte bine atunci cand este inconjurata de cartile ei si pian, nicidecum in lumea marilor afaceri si finante.

Francoise Bettencourt Meyers a mostenit dupa moartea mamei sale o avere estimata la 33 de miliarde de euro, asta in ciuda faptului ca cele doua nu au fost prea apropiate. Francoise s-a luptat  ani de ziel in instanta pentru a dovedi ca Liliane nu mai era ins tare sa-si gestioneze singura averea  si ca sufera de dementa si Alzheimer.


 

FULLSCREEN
Ea este cea mai bogata femeie de pe Pamant. Cine este doamna de 64 de ani care are lumea la picioare
  • /
doina costea (2018-03-04 23:31:13)
are bani până moare suficienți să poată trăi după puterile ei mmoștenirea numelui nu trebuie să-i schimbe numele afacerile sunt afaceri nu schimbă nimic totuul trebuie să meargă normal
Pricop Marius DORIN (2018-03-04 15:34:47)
Ma bucur tare mult ca este asa bogata, dar vreau sa ajute si pe cei nevoiasii care sint intro stare proasta cu banii,nu ca nu muncesc dar salariu din Romania abia iti ajunge sa platestii datoriile la bloc. Domnul IISUS HRISTOS SA-TI DEA PUTERE A ajuta si pe altii. Printre iei ma aflu si eu .Doamne ajuta si Maica Domnului sa-ti binecuvinteze familia si pe Dumneavoastra.Astept raspunsul(daca se poate si ajutor din partea dumneavoastra.Va multumesc!
xss (2018-02-16 04:31:08)
Inainte de a scrie un articol mai invatati niste romana. Atatea greseli intr`un singur articol mai greu gasesti.
Străinii noştri, partea a II-a. Radu, primul pacient cu autism recuperat în România. Medicii nu îi dăduseră vreo şansă
Recomandari