Ei formeaza cea mai numeroasa familie din Marea Britanie: "Suntem fericiti sa incheiem cu un numar frumos, rotund"

Cuplul din imagine a decis ca ultimul copil din familia lor va ramane, de acum incolo... ultimul, insa exista voci care ii contrazic. Motivul: cei doi au impreuna 20 de copii, 9 fete si 11 baieti.
Ei formeaza cea mai numeroasa familie din Marea Britanie:  Suntem fericiti sa incheiem cu un numar frumos, rotund

Sue si Noel Radfod au devenit parintii copilului cu numarul 20, iar asta nu ii sperie deloc. Desi spun ca bebelusul va fi ultimul, cei doi au povestit ca decizia ii face sa se simta tristi.

Sunt deja declarati "cea mai numeroasa familie" din Marea Britanie, insa in urma cu putin timp au uat bun venit in familie baietelului cu numarul 11, Archie. Sue si Noel au acum 11 baieti si 9 fete, cel mai mare dintre copii avand 28 de ani. Intre timp, cei doi au devenit si bunici, una dintre fiicele lor aflandu-se deja la al 3-lea copil.


Bunica celor mici a povestit ca este bucuroasa ca cei doi parint se opresc la un "numar frumos, rotund", in timp ce astia se declara bucurosi ca micutul Archie este sanatos, dar ca pentru ei este ciudat sa stie ca nu vor mai avea si alti copii.

Noel nu doreste sa isi faca o vasectomie, dupa ce in trecut a mai suferit o astfel de interventie, pe care a regretat-o si care,in fericire pentru ei, a fost reversibila. La vremea respectiva, cuplul avea abia 9 copii.


Chris, 28, Sophie, 23, Chloe, 22, Jack, 20, Daniel, 18, Luke si Millie 16, Katie, 14, James, 13, Ellie, 12, Aimee, 11, Josh, 10, Max, 8, Tillie, 7, Oscar, 5, Casper, 4, Hallie, 2 si Phoebe, 13 luni- acestea sunt varstele membrilor familiei Radford.

FULLSCREEN
Ei formeaza cea mai numeroasa familie din Marea Britanie: "Suntem fericiti sa incheiem cu un numar frumos, rotund"
  • /

Negocieri dure în PSD, LIVE TEXT. Organizaţiile Cluj, Sălaj şi Bihor au anunţat că îl susţin pe Dragnea
Recomandari