Invata cum sa iti decorezi apartamentul cu gust! VIDEO

Share on Facebook
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs."Cea mai frecventa greseala este utlizarea culorii sau tendinta de a utiliza culoarea. Romanii au tendinta catre culori tari. Alta greseala este aceea de a impune pe un spatiu de un anumit tip o imagine intr-o alta poveste, de exemplu, o casa veche din sudul Frantei cu pereti din piatra, pe care cineva mi-o cere sa o fac ca interior intr-un apartament de bloc", spune Irina Melita.

Irina spune ca este o provocare destul de mare sa reusesti sa decorezi cu gust un spatiu mic. "Oamenii au tendinta de a ingramadi lucrurile intr-un apartament. Este cel mai greu sa decorezi bine un spatiu mic, dar este si provocator. Trebuie sa faci o selectie foarte dura cand ai un spatiu foarte mic", spune Irina Melita.

Poti invata mai multe despre arhitectura si design interior urmand cursurile de la Sala Dalles, acolo unde preda si Irina Melita.

Asa arata femeia perfecta: A fost realizat portretul celei mai frumoase femei din lume! FOTO Lovitura pentru utilizatorii de WhatsApp! Ce risti daca folosesti aplicatia

Scrie un comentariu • simona (2011-02-11 14:51:44)
  din nou comentarii numai de la acrituri. se pare ca nici macar oamenii cei mai jos nivel, ca si voi, nu acceptati ca sunt oameni calificati sa dea sfaturi. poi, draga acritura alina, de aceea o persoana apeleaza la un designer interior, ptr a crea un anumit aspect al locuintei, pe care de unul singur, nu l-ar obtine!!! tu, spre exemplu, ai nevoie de yoga....ptr a imi mai imbuna natura!!! o zi buna!!!
  raspunde »
 • alina (2010-11-15 14:27:48)
  si ce dak,fiecare cu gustul lui,nu toti avem aceleasi idei,ar fi culmea..omul dak vrea biserica in casa lui,i-o faci draga k de aceea t plateste omul,k el o sa stea in casa aceea nu tu..
  raspunde »
 • gloss (2010-11-14 01:26:37)
  mi se pare mie sau tipa are monospranceana?:))
  raspunde »

Calculator de calorii zilnice necesare