Invata cum sa iti decorezi apartamentul cu gust! VIDEO

Ai vrea sa iti transformi apartamentul de la bloc intr-un spatiu de vis? Nu este usor, dar se poate! Cu ajutorul unui specialist in design interior, poti avea casuta visurilor tale. Irina Melita, arhitect, ne spune care sunt cele mai frecvente greseli pe care le fac romanii la ei acasa.

"Cea mai frecventa greseala este utlizarea culorii sau tendinta de a utiliza culoarea. Romanii au tendinta catre culori tari. Alta greseala este aceea de a impune pe un spatiu de un anumit tip o imagine intr-o alta poveste, de exemplu, o casa veche din sudul Frantei cu pereti din piatra, pe care cineva mi-o cere sa o fac ca interior intr-un apartament de bloc", spune Irina Melita.

Irina spune ca este o provocare destul de mare sa reusesti sa decorezi cu gust un spatiu mic. "Oamenii au tendinta de a ingramadi lucrurile intr-un apartament. Este cel mai greu sa decorezi bine un spatiu mic, dar este si provocator. Trebuie sa faci o selectie foarte dura cand ai un spatiu foarte mic", spune Irina Melita.

Poti invata mai multe despre arhitectura si design interior urmand cursurile de la Sala Dalles, acolo unde preda si Irina Melita.

Strategia PSD pentru eventuala promulgare de urgență a legilor justiției. ”Utilizăm toate căile legale”
Recomandari