OSCAR 2018: Cum va arata podiumul vedetelor din acest an. Are 45 de milioane de cristale Swarowski

Derek McLane nu a primit vreun premiu Oscar, insa este clar ca daca exista un premiu pentru cea mai spectaculoasa scena, ar trebui sa se afle printre nominalizari.
OSCAR 2018: Cum va arata podiumul vedetelor din acest an. Are 45 de milioane de cristale Swarowski

Designerul se poate lauda cu premii Tony si Emmy, in ceea ce priveste munca sa de designer, iar in 2018 este cel care se ocupa de modul in care va arata podiumul vedetelor de la Premiile Oscar 2018.

,,Am incercat sa reflectez la trecut, dar si sa arunc o privire catre viitor", a povestit McLane, in timp ce a stabilit ca pentru arcada grandioasa de pe scena se vor folosi nu mai putin de 45 de milioane de cristale Swarovski. Anul trecut au fost folosite doar 27, 210. :)

Totul este reprezentant in trei dimensiuni, iar inspiratia designerul se trage, se pare, din filmul ,,Amadeus". 

Lumini, oglinzi, cristale si ecrane uriase: toate promit o festivitate de zile mari. Editia cu numarul 90 a premiilor Oscar se va desfasura in data de 4 martie, la Dolby Theatre in Los Angeles.

FULLSCREEN
OSCAR 2018: Cum va arata podiumul vedetelor din acest an si cat a costat. Are 
  • /
karin (2018-03-03 15:33:44)
Bani online. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre: kary_palkodani**********
Străinii noştri, partea a II-a. Radu, primul pacient cu autism recuperat în România. Medicii nu îi dăduseră vreo şansă
Recomandari