Pretul succesului, platit cu durere. Asa arata picioarele unei adolescente care isi urmeaza visul

Aparitiile balerinelor pe scena iti taie respiratia, gratia lor te cucereste definitiv, dar in culisele unui spectacol curg rauri de lacrimi de durere.
Pretul succesului, platit cu durere. Asa arata picioarele unei adolescente care isi urmeaza visul

Este cunoscut faptul ca un spectacol de balet presupune un efort urias si antrenamente de la varste fragede. Insa aceste imagini arata ca munca incredibila depaseste de multe ori capacitatea balerinelor fragile.

Dieta aproape mortala pentru Ingerasii Victoria's Secret! Ce sacrificii fac supermodelele inainte de fiecare prezentare

In scoala de coregrafie Seleznev, din Kazahstan, fetite care abia au implinit 10 ani muncesc zi si noapte pentru a cunoaste succesul. Dupa cativa ani, ele ajung pe cele mai mari scene din lume, dar cu ce pret…

Citeste mai multe pe stirileprotv.ro.

FULLSCREEN
Pretul succesului, platit cu durere. Asa arata picioarele unei adolescente care isi urmeaza visul
  • /
manu smith (2012-04-29 03:26:21)
Asa, ce bine ca ati ajuns pana in Kazahstan sa ne aratati ca e greu in sport. Macar fetele acelea au unde sa exerseze. La noi, nu ai unde... nu ai conditii, nu ai bani... Aia macar o sa primeasca multi bani pentru fiecare spectacol, noi nu primim decat o medalie de bronz aurita si un premiu de 10 euro, Da e bine ca sunteti la unison cu durerea celor care au vointa sa faca performanta. Ca sa nu mai zic de faptul ca articolul asta este generat de site-ul perfecte.ro, de un script de calculator, nu scris de un om... ca vad ca nu este nici semnat, nu este nici articol.
paula (2012-04-28 22:39:40)
am fost sportiv si stiu ce inseamna!forta si curaj trebuie,dar in special sa fii umil!
Imperfecta (2012-04-28 21:38:38)
Se vede ca n-ati facut sport in vietisoara voastra minuscula. Stati cu fundurile voastre grase la birouri, cu atentia distribuita intre job si facebook si aveti impresia ca munciti. Habar n-aveti sa-i apreciati pe cei care intr-adevar muncesc. De asta o sa ramaneti in mediocritatea voastra de zerouri barate si nu o sa intelegeti niciodata.
anonim (2012-04-28 19:20:36)
Mie chiar nu-mi pasa....sa fie sanatoasa , saca ea si-a ales meseria de balerina!! Chiar nu imi pare rau.
Adee (2012-04-28 18:31:41)
Mie mi se pare k fotografia a doua este un pic trucata..Uitati-va la unghia din partea noastra dreapta.. este un pik verde inchis, insa in prima poza cand nu este dat cu zoom se vede normala...
Mutarea ambasadei României la Ierusalim. Care pot fi consecinţele pentru țara noastră
Recomandari