3 lucruri despre barbati, pe care acestia nu vor sa le stie si femeile

Poate ca barbatii par a fi mai putin sensibili decat noi femeile, dar asta doar pentru ca nu vor sa arate ca au o perioada mai grea din punct de vedere sentimental. Imaginea lor trebuie sa ramana cea de barbati puternici, care nu se plang si nu trec niciodata prin momente dificile.
Tag-uri:

#relatie

#barbati

3 lucruri despre barbati, pe care acestia nu vor sa le stie si femeile

In ciuda acestor aparente, barbatii au si ei problemele lor, pe care le impartasesc mai greu. Iata 3 dintre ele, potrivit cosmopolitan.com:

1. Se tem sa faca primul pas

De ce? Pentru ca nu vor sa fie judecati si doresc sa respecte limitele persoanei din jurul lor. In zilele noastre, daca esti un pic prea insistent poti fi catalogat drept nerespectuos.

2. Isi pierd repede interesul

Din nefericire, unii barbati au ramas la stadiul de “vanatori”, iar odata ce au primit ceea ce si-au dorit, nu vor mai acorda la fel de multa atentie. Pentru ei este un mod de a-si pune in evidenta masculinitatea si de a demonstra ca pot mereu mai mult.

3. Sunt superficiali

Balanta atarna cel mai mult spre aspectul fizic si se feresc sa se deschida in fata partenerei. Putini sunt cei care cauta mai mult decat un aspect fizic placut.

Maria (2017-05-06 21:31:10)
Club High Class Elvetia angajeaza tinere! Club de lux, client fideli si de top, conditii excelente de munca. Castiguri de minim 2 mii euro pe saptamana. Contract legal, asigurare medicala, permis de munca si cazare inclusa! Cere-ne informatii la tel/whatsapp 0041768144345, sau scrie-ne pe Facebook: Club High Class Elvetia. Atentie: Locuri limitate!
Ami (2015-12-02 00:22:59)
Afaceri de acasa! Oferim un sistem extra- eficient de instruire gratuită în care înveți rapid cum poți începe afaceri de acasa. Cursul este gratuit si te invata tot ceea ce iti trebuie pentru a stii cum sa pornesti afaceri de acasa! Cand vrei cu toata seriozitatea mai multe detalii, cauta.mă la adresa de mail amy_02_03**********
Străinii noştri, partea a II-a. Radu, primul pacient cu autism recuperat în România. Medicii nu îi dăduseră vreo şansă
Recomandari