3 pozitii sexuale ideale pentru un penis mic

Chiar daca iubitul tau nu este foarte dotat, sexul cu el poate fi cat se poate de intens. Secretul consta in alegerea unor pozitii sexuale care iti garanteaza orgasmul.
3 pozitii sexuale ideale pentru un penis mic

Nu dispera si nu te gandi sa-ti parasesti iubitul prea repede! Indiferent de marimea penisului, femeile isi doresc doar ca sexul cu partenerul lor sa le ofere orgasme. Chiar si un penis de marime sub medie poate sa faca acest lucru, pe cand un penis prea mare poate sa iti ofere uneori neplaceri si chiar durere.

Nu ignorati preludiul: Convinge-ti partenerul sa aiba rabdare cu tine si sa iti stimuleze fiecare zona erogena a corpului. Nu grabiti lucrurile! Sarutati-va, mangaiati-va si rezistati cat de mult puteti fara penetrare.

Puneti in practica pozitiile potrivite: O data ce v-ati incalzit asa cum trebuie, pregatiti-va pentru niste pozitii care fac ca penisul sa se simta mai mare si ca penetrarea sa fie mai intensa.

Citeste si: 6 pozitii sexuale care-i innebunesc pe barbati!

Impact profund
Pune-ti partenerul sa stea in genunchi langa pat, in timp ce tu stai intinsa pe spate, cu picioarele ridicate pe umerii lui. Aceasta pozitie faciliteaza penetrarea profunda si iti garanteaza orgasmul.

Pozitia cainelui
Cu siguranta stii aceasta pozitie! Are avantajul ca transforma si cel mai mic penis intr-unul cu dimensiuni indeajuns de mari cat sa te stimuleze profund. Asa ca, stai in genunchi si lasa-ti umerii si capul in jos, astefel incat doar bazinul sa ramana sus. Tine-ti picioarele apropiate si lasa-ti iubitul sa te aduca in al noualea cer.

Sexul extraordinar se bazeaza pe stare de siguranta. Bucura-te de momente de neuitat alaturi de partenerul tau.

Pozitia jockeului
Intinde-te pe burta, departeaza-ti picioarele si ridica-ti usor abdomenul, sprijinindu-te de genunchi. Partenerul trebuie sa stea in sezut si te penetreze din spate. Aceasta pozitie este foarte intima si cat se poate de eficienta.

Limdic (2017-03-05 04:51:48)
Am penisul de 15 cm diametru de 4 cm Si muerea se plinge ca,vreau *** de 3 ori pe noapte ca,sa saturat de **** si e tot rumpus obosita. E posibil sa aibe pe altu?
tibi (2016-09-24 23:27:09)
Castigati bani chiar acum, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam de urgenta persoane serioase care sa colaboreze cu noi intr-o activitate simpla, in timpul liber sau full-time, cu castiguri imediate, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Oferim si cerem seriozitate absoluta! Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:tibipopa_s**********
victor_bajenaru********** (2016-05-20 21:00:29)
In majoritatea cazurilor...e mai importanta grosimea decat lungimea, eu am si lungime si grosime de la mama natura si sunt multumit, deci...mai important decat toate e sa sti ce sa faci cu penisul, decat un urias adormit...mai bine un pitic voios.
dinu (2016-02-09 18:06:19)
Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii cu textul ,,INFO,, la adresa de email: santa_dinu2007**********
Danieal (2016-02-08 23:58:19)
Daca ai nevoie acum de bani! Nu iti trebuie experienta sau cunostinte de specialitate! Trebuie doar sa ai calculator si conexiune la internet. Este usor ceea ce ai de facut! Noi te invatam totul, pas cu pas si simplu! Te vei bucura cand vei vedea imediat rezultate! Pentru mai multe detalii, cauta-ne la adresa de email: daniela.hojdea**********
Maria (2016-02-06 16:46:37)
Sa va fie rusine pentru publicarea acestor gen de ''articole''. Nu va ganditi ca pot fi citite de catre copii pe internet? Nesimtitilor!
xx (2015-09-25 16:16:48)
dar daca "partenera" e o c*urva s*tricata si are p*izda cat o galeata??
Minea Mihai (2015-09-11 18:03:13)
Oamenii fericiţi, de succes, recunosc puterea gândurilor lor şi sunt foarte dornici să le menţină pozitive şi constructive. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: mineamihai**********
Contra (2015-09-11 14:42:49)
Nu e adevarat! Decart sa te chinui atata, mai bine iti cauti unul cu un ***** ca lumea!
oricine (2015-09-10 15:30:24)
\Cine are un ***** mic sa nu isi faca iluzii cu nusce pozitii sexuale, sa isi faca marire de ***** si ingrosare si sa vb dupa ca marturie a sa si a partenerei sale, adica sa ofere sansa si altora de a iesi din iluzia ca e ok sa ai un ***** subdimensionat....
Mutarea ambasadei României la Ierusalim. Care pot fi consecinţele pentru țara noastră
Recomandari