4 semne ca vrea sa te paraseasca in aceasta primavara

In sfarsit a venit vremea frumoasa si poti face planuri pentru mici evadari de weekend impreuna cu iubitul tau! Daca el are aceleasi planuri sau isi face unele fara tine, ar trebui sa iti poti da seama dupa cateva semne.
4 semne ca vrea sa te paraseasca in aceasta primavara

E mult mai atent la telefonul lui mobil. De obicei lasa telefonul la vedere, te ruga sa raspunzi cand nu putea sau scria mesaje langa tine, dar lucrurile s-au schimbat de ceva vreme. Isi ia telefonul cu el la baie, are grija sa nu fie in preajma ta cand nu e de fata si nu vrea sa raspunzi tu oricare ar fi situatia. Este posibil ca asta sa fie un semn ca are un secret. Poate iti organizeaza o petrecere surpriza sau poate… in viata lui au aparut schimbari de care tu nu stii.

Iese mai des “cu baietii”. Poate ai falsa impresie ca la astfel de intalniri vin doar baieti! Doar pentru ca tu nu vii, nu inseamna ca la o bere nu pot fi si cateva fete. Si chiar daca ar iesi numai cu baieti, daca merge des cu ei in oras, fii sigura ca vor intalni grupuri de fete si uite asa iese o intalnire mixta, nu tocmai nevinovata. Ar trebui sa iti pui intrebari daca el are mereu nevoie de timp fara tine.

Se supara din orice. Cuplurile nu se cearta deloc la inceput, pentru ca euforia indragostirii ii tine mereu cu zambetul pe buze. Cu timpul, apar mici probleme, dar daca relatia este una sanatoasa, ele se rezolva cu o discutie sau un compromis. Asadar, daca ai observat ca in ultimul timp se rasteste la tine din orice si e tot timpul nervos, este posibil sa fie felul lui de a transmite mesajul ca problema esti… tu.

Incepe sa se vada cu fostele iubite. In mare, stii si tu cam ce s-a intamplat in trecutul lui, dar subiectul “fostele” era demult inchis…. pana acum! Daca reinnoada prietenii cu foste iubite, desi acum 6 luni nici nu amintea de ele, poate fi un semn ca vrea pe altcineva in viata lui. Si a cauta printre foste poate fi cea mai simpla metoda de gasi o “noua” iubita.

ana (2014-04-15 19:02:32)
Faza cu telefonul e asa si asa...in pat cu mine vorbea pe whats up cu alta pana la 4 dimineata si mintea cu zambetul pe buze...
bani (2014-04-15 17:33:33)
mesajul tauVrei sa castigi un ban in plus ? Niciodata nu a fost mai simplu !! Inregistreaza-te aici *******goo.gl/NYHXrh !!!! fara nici-o investitie doar cu putina munca o sa ajungi in top . Este sansa vietii tale, inscrie-te si nu vei regreta!! *******goo.gl/NYHXrh
Procurorul general a cerut controale la toate parchetele din țară
Recomandari