5 semne ca inca nu l-ai uitat

Poate fi foarte usor sa treci peste o relatie si sa-l dai uitarii pe fostul tau iubit. Insa, la fel de bine, poate fi si extrem de greu! Cum stii daca ai trecut peste el sau nu? Uite 5 semne ca nu l-ai uitat!
5 semne ca inca nu l-ai uitat

1. Totul iti aminteste de el
De fiecare data cand treci pe langa un restaurant sau auzi vreo melodie iti amintesti de el si te cuprinde melancolia? Nici macar serialul preferat nu mai e la fel de interesant de cand nu mai esti cu el? E clar! Viata ta inca se invarte in jurul fostului tau iubit!

2. Te interesezi mereu de ce face
Daca ii urmaresti fiecare miscare, cu ajutorul prietenilor, a cunostintelor sau a retelelor de socializare, precum Twitter sau Facebook, inseamna ca trecutul vostru e inca prezentul tau! Asa ca, incearca sa nu mai pui atata energie in trecut si sa te concentrezi pe viata ta din prezent!

3. Te imbraci sexy, in caz ca te vei intalni cu el
La petreceri, pe strada, in vizita la cunostintele comune, te imbraci cat mai provocator in speranta ca va veti intalni si se va reindragosti de tine? Nu mai incerca atat de mult sa-l impresionezi, pentru ca nu vei reusi!

4. Nu-ti place niciun alt baiat cu care ai iesit
Niciun baiat nu mai reuseste sa te cucereasca? Daca primesti intruna complimente de la cei din jurul tau, incearca sa le si accepti! Nu poti sa stii niciodata ce va iesi! Poate chiar o dragoste mai mare decat cea cu fostul!

5. Inca practici ex-sex
Daca v-ati despartit si totusi continuati sa va vedeti pentru a face sex, fii sigura ca nu vei trece repede peste el! Sexul cu fostul iubit implica intotdeauna niste sentimente, de care in aceste contitii nu vei scapa prea repede!

Tu ai reusit sa-ti uiti fostul iubit? Spune-ne cum pe forum!

cristina (2010-05-31 18:11:31)
Nu...si desi era si altcineva eu l`am acceptat...credeam ca ma iubeste dar se pare k ii e frica ca se va auzi de relatia noastra...:( acum nu stiu ce sa fac sa`l uit...
”România, te iubesc!”: Sistemul Sanitar este tot mai bolnav, deși sumele alocate au crescut de 20 de ori
Recomandari