Ce poti sa inveti din sexul de razbunare

Un studiu recent a aratat ca 1/3 dintre persoanele care au trecut printr-o despartire, s-au culcat cu cineva in primele primele 4 saptamani de la terminarea relatiei. Dar de ce reactionam in acest mod? Afla raspunsul putin mai jos.
Ce poti sa inveti din sexul de razbunare

1. Scapi de furie

In primul rand, o experienta de acest gen te ajuta sa scapi de furie. Unii dintre noi cred ca in acest fel vor reusi sa treaca mai usor peste persoana de care s-au despartit.

2.Pentru a-ti aduce aminte cat de importanta este chimia intr-o relatie

Uneori se intampla sa iubesti o persoana fara ca intre voi sa existe o chimie. Dupa o astfel de relatie, sexul poate fi lucrul care te va ajuta sa intelegi cat de importanta este chimia dintre doi oameni.

Se spune ca sexul conteaza in proportie de 70% intr-o relatie. De cele mai multe ori, o partida de sex buna nu are nimic de a face cu iubirea, insa o relatie de lunga durata nu poate fi una de succes daca partenerii nu se inteleg in pat.

3.Fara complicatii poate fi foarte bine

Sexul fara atasamentul fata de celalalt te poate face sa devii mai inventiv.

4.Pentru ca iti dai seama cat de mult suferi

Sa ai relatii intime cu o persoana dupa putin timp de la despartire nu este cea mai buna idee mereu.

In acest fel insa poti realiza de ce ai nevoie. In unele cazuri, o noapte cu un necunoscut te poate ajuta sa iti dai seama cat de mult a insemnat celalalt pentru tine.

5.Timpul este un leac mai bun pentru a trece peste o despartire

Daca ai fost parasita exista sansa sa fii mult mai interesata de a umple golul ramas, decat celelalte persoane. Nu fa asta decat daca sti ca nu o sa suferi mai tare.

Gandeste-te bine inainte sa ajungi in pat cu o persoana pe care nu o vrei.Sexul este uneori o refulare emotionala care te poate ajuta, dar singurl lucru cu adevarat benefic este timpul.

6. Te elibereaza de stres

In cazul barbatilor, dupa o relatie de lunga durata, sexul cu o necunoscuta poate fi un mod de a se elibera de stres, de obisnuinta cu persoana cu care a avut o relatie.

Nici in cazul fetelor lucrurile nu sunt prea diferite, insa lucrul de care trebuie sa tii cont este ca acestea au o sensibilitate crescuta.

FULLSCREEN
6 lucruri pe care oamenii le-au invatat din sexul de razbunar
  • /
Recomandari