7 trasaturi care ii pot intimida pe barbati. Calitatile femeilor care ii tin pe domni la distanta

Exista cateva trasaturi pe care majoritatea femeilor le au si care ii pot intimida pe barbati. Totusi, acestea nu reprezinta niste defecte, ci din contra,  sunt calitati care ii fac pe barbati sa ne iubeasca mai mult decat o fac. 
7 trasaturi care ii pot intimida pe barbati. Calitatile femeilor care ii tin pe domni la distanta

Desigur, atunci cand ne iubesc, le este mult mai greu sa isi gaseasca curajul de a vorbi cu noi, de teama sa nu se faca de ras. Asa ca, daca persoana pe care o placi nu se apropie de tine, desi da semne ca te place, probabil se simte intimidata de urmatoarele calitati:

1. Femeia independenta 

Exista barbati care nu stiu cum sa se comporte atunci cand vine vorba de  o femeie independenta.  Ei sunt obisnuiti sa desfaca borcane, sa schimbe cauciucuri sau sa plateasca facturile in locul fostelor iubite, asa ca, atunci cand se afla in situatia de a se intalni cu o femeie independenta, realizeaza ca tot ce au trait pana in acel moment  a fost o minciuna.  Se simt intimidati de femeia independenta pentru ca aceasta nu are nevoie de ei, ci doar ii tine aproape.

2. Femeia inteligenta 

Daca esti o persoana foarte inteligenta, barbatul de langa tine va avea probleme in a gasi subiecte de discutie pe care sa le dezbateti impreuna. El nu va aborda un subiect despre care nu stie foarte multe, de tema sa nu il consideri prost.  Desigur,  nu va dori nici sa aduca in discutie subiecte neinteresante, considerand ca acestea vor fi mult prea plictisitoare pentru tine. Din acest motiv se poate inchide in el si va evita sa iti vorbeasca deschis. 

3. Femeia increzatoare

Femeile increzatoare sunt femei sexy, iar femeile sexy sunt greu de abordat. El nu se va putea intalni cu tine fara sa aiba fluturasi in stomac. Acesta este principalul motiv pentru care va pastra distanta o perioada, chiar daca te place. Va incerca sa isi imbunatateasca increderea in sine si abia apoi va incerca sa flirteze cu tine. 

4. Femeia sociabila

Daca esti una dintre acele persoane care au o sumedenie de prieteni, barbatii se  pot simti intimidati de tine. La urma urmei, acest lucru inseamna ca exista o multime de persoane fericite sa te aiba in viata lor. Avand atatea persoane in jurul tau, de ce ai vrea sa iti petreci timpul alaturi de el? Aceasta este principala lui grija si principalul motiv pentru care evita sa se apropie de tine.

5. Femeia directa

Barbatii isi doresc ca iubitele lor sa fie sincere. Atunci cand dau peste o femeie directa, nu stiu cum sa se comporte cu ea. La urma urmei, nu sunt obisnuiti sa le vorbeasca femeilor si sa primeasca raspunsuri sincere din partea lor. De aceea, barbatii pot fi intimidati de femeile carora nu le este teama sa spuna ceea ce gandesc. 

6. Femeia unica

Unii barbati sunt de parere ca toate femeile sunt la fel.  Desigur, toti avem placeri si hobby-uri diferite. Cand dau peste o femeie unica, pe care nu au mai intalnit-o pana acum, barbatii se simt intimidati pentru ca nu stiu cum sa ii atraga atentia.

7. Femeia atractiva

Nu-i asa ca era  enervant sa te tot plimbi dupa  cel mai tare baiat din scoala? Ei bine, si barbatii simt acelasi lucru.  Atunci cand o femeie este foarte atractiva, barbatilor le va lua mult mai mult timp sa inceapa o conversatie cu ea.  Aceasta femeie ii intimideaza, asa ca nu vor dori sa faca sau sa spuna lucruri gresite.

 

Aceste lucruri nu sunt negative. Ele nu reprezinta acel tip de lucruri pe care trebuie sa le schimbi la tine, din contra sunt lucruri de care ar trebui sa fii mandra.  Tu ai o astfel de trasatura care sa ii intimideze pe barbati? 

lilian nikky (2017-02-02 11:21:17)
Numele meu este lilian N.This este o zi foarte plină de bucurie a vieții mele din cauza ajutorul Dr.saguru a făcut pentru mine, ajutându-mă să ex-soțul meu înapoi cu magia lui și dragoste vraja. Am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu a fost într-adevăr mă înșela și a fost în căutarea unui divorț, dar atunci când am dat peste e-mail Dr.saguru pe internet pe modul în care el a ajutat atât de mulți oameni pentru a obține ex-lor înapoi si ajuta la fixarea relationship.and face pe oameni să fie fericiți în relația lor. I-am explicat situația mea să-l și apoi să caute ajutorul lui, dar spre surprinderea mea el mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și iată-mă acum sărbătoresc pentru că soțul meu a schimba total pentru totdeauna. El vrea mereu să fie de mine și nu pot face nimic fără a prezenta mea. Ma bucur cu adevărat căsnicia mea, ceea ce o mare sărbătoare. i se va continua pe internet, mărturisind pentru că Dr.saguru este într-adevăr o adevărată fugă vrajă. Ai nevoie de ajutor ATUNCI DE CONTACT MEDIC SAGURU ACUM prin e-mail: drsagurusolutions********** sau WhatsApp +2349037545183 El este singurul răspuns la problema ta și să te simți fericit în relationship.and tău său, de asemenea, în perfectă 1 IUBIRE SPELL 2 WIN EX BACK 3 rodul pântecelui 4 PROMOVAREA SPELL 5 PROTECȚIA SPELL SPELL 6 AFACERI 7 SPELL JOB BUN SPELL 8 LOTTERY și SPELL CURTEA DE CAZ.
ioana (2017-01-25 21:43:37)
in cazul asta, ar trebui sa ma simt amenintata daca sunt inteligenta si independenta? **** off
n (2015-12-10 12:13:04)
Atât timp cât vei continua să susţii în mintea ta imaginea schimbărilor pozitive pe care ţi le doreşti, acestea vor continua să se petreacă în viaţa ta. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email nicugitan**********
nicu (2015-12-10 12:09:53)
Atât timp cât vei continua să susţii în mintea ta imaginea schimbărilor pozitive pe care ţi le doreşti, acestea vor continua să se petreacă în viaţa ta. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email nicugitan**********
Recomandari