A aparut un nou "tip de sex". Ce inseamna Klittra si de ce vor toate doamnele si domnisoarele sa-l incerce

La inceputul acestui an, Asociatia Suedeza pentru Egalitatea Sexualitatii a adoptat termenul Klittra pentru a descrie un tip de activitate sexuala practicata de doamne si domnisoare.
A aparut un nou  tip de sex . Ce inseamna Klittra si de ce vor toate doamnele si domnisoarele sa-l incerce

"Daca o sa stati sa analizati cu atentie subiectul, vei vedea ca societatea nu se asteapta ca femeile sa aiba acelasi tip de dorinte sexuale si sa se simta la fel de excitate ca barbatii. In consecinta, nici nu prea exista termeni care sa descrie ce pot face in dormitor sau in intimitate, singure sau in pereche. De aceea, am oficializat cuvantul Klittra", a spus un reprezentant al Asociatiei Suedeze pentru Egalitatea Sexualitatii.

Termenul descrie masturbarea feminina si a fost deja acceptat de Consiliul Longvistic Suedez si introdus in lista de termeni noi ai anului 2015.

Astfel, de acum inainte, acest cuvant va descrie metodele prin care doamnele si domnisoarele isi pot produce singure placere. Introducerea termenului vine  in completarea ideii medicale potrivit careia masturbarea are efecte benefice asupra sanatatii. De pilda:

Efecte calmante

Intr-o lume dominata de stres, e placut sa te mai si relaxezi. O metoda poate fi si masturbarea. Nu ar trebui sa ignori atmosfera din jur: fa o baie cu arome, pune niste muzica relaxanta si uita de restul lumii. Concentreaza-te numai asupra ta si a corpului tau. Fa-ti cadou un orgasm care sa te ajute sa uiti de toate problemele

Somn usor

Uita de pastile de dormit, de lapte cu miere si numarat oi. Daca ai probleme cu somnul, incearca si varianta masturbarii. Daca ajungi la orgasm, corpul tau se relaxeaza si nici nu iti vei da seama cand ai adormit.

dan (2017-10-19 06:16:50)
Masturbarea este complementara actului sexual. S-a deschis acest subiect pt. ca pana acum, ceva timp, masturbarea era incriminata, multe persoane facand-o cu un sentiment de vinovatie si nu este cazul. Abuzul poate fi problema. Excesul de *** sau de masturbare poate dauna, ca orice abuz s-au poate, nu.
Gogu vasile (2017-08-08 19:52:21)
Sa va fie rusine ca abordati asemenea mizerii!!
Creion (2017-08-08 19:46:21)
De aia iau nordicii copiii parintilor din alte tari, ca ei sunt contra naturii, cum sa faca ei copii!!?? Rusine maxima( pardon -emancipare sexuala)
Tractari (2017-06-18 11:11:09)
Non stop servicii de Tractari Auto
Gina (2017-05-13 01:22:36)
Masturbati_ va pana faceti spume si clabuci c dracii ca nu va mai **** barbatii ,
nicu (2016-11-10 16:17:27)
"Cautam operatori calculator pentru promovarea unui proiect extraordinar. Se lucreaza de acasa full time sau part-time. Beneficii: - instruire gratuita si suport - castiguri in functie de realizari si munca depusa - scrisoare de recomandare pentru cei interesati Cerinte: - cunostinte minime despre navigarea pe internet - cunostinte minime despre pachetul Office (in special Word si Excel) - cunostinte minime de limba engleza - perseverenta, ambitie si dorinta de a reusi intr-un domeniu nou sunt calitatile pe care le cautam la un candidat Pentru detalii adresati-va la adresa de email: nicugitan**********”
sorin (2016-11-09 20:31:26)
Oferta de incredere! Scopul nostru fierbinte este: Hollywood! Un film uluitor! Castiga bani online! Un film bun, dar si tu castigi bani! Rapid! Hollywood e aici! Castiga si tu bani! Un film original si bani online pentru tine! Solicita acum detalii la adresa de email: sorin.tomuletiu@gmail.
Tommy (2016-11-09 00:33:56)
********youtu.be/MD3-t6YrXRw Trebuie sa vezi asta !
Eu sunt eu si Dolph e el (2016-11-08 21:48:07)
A scris-o prea bine ca sa mai ciorectez ceva: Dolph Lundgren (2016-02-08 18:35:22) Practic articolul va indeamna sa nu va mai fu.teti, ci sa va masturbati ! Se fu.t doar TIGANCILE si umplu romania de interlopi, pentru ca TIGANCILE nu stiu sa citeasca ! Asta e daca va place sa fiti SCLAVII MASONO-IUDAICILOR ! Credeati ca sua v-a lasat asa 50 de ani in bezna SOVIETICILOR si dintr-o data i s-a facut mila de voi si a hotarat sa va duca spre prosperitate ... BIET " popor " NAIV si CREDUL ... !!! Ati devenit SCLAVII lor de buna voie si neSILUITI de nimeni ... ! Aparent ! In realitate va SO.DOMIZEAZA mental zi de zi !
Mitica (2016-02-13 17:36:09)
Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: usorg02**********
”România, te iubesc!”: Sistemul Sanitar este tot mai bolnav, deși sumele alocate au crescut de 20 de ori
Recomandari