A aparut un nou "tip de sex". Ce inseamna Klittra si de ce vor toate doamnele si domnisoarele sa-l incerce

La inceputul acestui an, Asociatia Suedeza pentru Egalitatea Sexualitatii a adoptat termenul Klittra pentru a descrie un tip de activitate sexuala practicata de doamne si domnisoare.
A aparut un nou  tip de sex . Ce inseamna Klittra si de ce vor toate doamnele si domnisoarele sa-l incerce

"Daca o sa stati sa analizati cu atentie subiectul, vei vedea ca societatea nu se asteapta ca femeile sa aiba acelasi tip de dorinte sexuale si sa se simta la fel de excitate ca barbatii. In consecinta, nici nu prea exista termeni care sa descrie ce pot face in dormitor sau in intimitate, singure sau in pereche. De aceea, am oficializat cuvantul Klittra", a spus un reprezentant al Asociatiei Suedeze pentru Egalitatea Sexualitatii.

Termenul descrie masturbarea feminina si a fost deja acceptat de Consiliul Longvistic Suedez si introdus in lista de termeni noi ai anului 2015.

Astfel, de acum inainte, acest cuvant va descrie metodele prin care doamnele si domnisoarele isi pot produce singure placere. Introducerea termenului vine  in completarea ideii medicale potrivit careia masturbarea are efecte benefice asupra sanatatii. De pilda:

Efecte calmante

Intr-o lume dominata de stres, e placut sa te mai si relaxezi. O metoda poate fi si masturbarea. Nu ar trebui sa ignori atmosfera din jur: fa o baie cu arome, pune niste muzica relaxanta si uita de restul lumii. Concentreaza-te numai asupra ta si a corpului tau. Fa-ti cadou un orgasm care sa te ajute sa uiti de toate problemele

Somn usor

Uita de pastile de dormit, de lapte cu miere si numarat oi. Daca ai probleme cu somnul, incearca si varianta masturbarii. Daca ajungi la orgasm, corpul tau se relaxeaza si nici nu iti vei da seama cand ai adormit.

nicu (2016-11-10 16:17:27)
"Cautam operatori calculator pentru promovarea unui proiect extraordinar. Se lucreaza de acasa full time sau part-time. Beneficii: - instruire gratuita si suport - castiguri in functie de realizari si munca depusa - scrisoare de recomandare pentru cei interesati Cerinte: - cunostinte minime despre navigarea pe internet - cunostinte minime despre pachetul Office (in special Word si Excel) - cunostinte minime de limba engleza - perseverenta, ambitie si dorinta de a reusi intr-un domeniu nou sunt calitatile pe care le cautam la un candidat Pentru detalii adresati-va la adresa de email: nicugitan**********”
sorin (2016-11-09 20:31:26)
Oferta de incredere! Scopul nostru fierbinte este: Hollywood! Un film uluitor! Castiga bani online! Un film bun, dar si tu castigi bani! Rapid! Hollywood e aici! Castiga si tu bani! Un film original si bani online pentru tine! Solicita acum detalii la adresa de email: sorin.tomuletiu@gmail.
Tommy (2016-11-09 00:33:56)
********youtu.be/MD3-t6YrXRw Trebuie sa vezi asta !
Eu sunt eu si Dolph e el (2016-11-08 21:48:07)
A scris-o prea bine ca sa mai ciorectez ceva: Dolph Lundgren (2016-02-08 18:35:22) Practic articolul va indeamna sa nu va mai fu.teti, ci sa va masturbati ! Se fu.t doar TIGANCILE si umplu romania de interlopi, pentru ca TIGANCILE nu stiu sa citeasca ! Asta e daca va place sa fiti SCLAVII MASONO-IUDAICILOR ! Credeati ca sua v-a lasat asa 50 de ani in bezna SOVIETICILOR si dintr-o data i s-a facut mila de voi si a hotarat sa va duca spre prosperitate ... BIET " popor " NAIV si CREDUL ... !!! Ati devenit SCLAVII lor de buna voie si neSILUITI de nimeni ... ! Aparent ! In realitate va SO.DOMIZEAZA mental zi de zi !
Mitica (2016-02-13 17:36:09)
Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: usorg02**********
AMANET NONSTOP EMERALD (2016-02-08 21:53:02)
AMANET NONSTOP EMERALD va invita in aceasta seara sa amanetati produse la comisioane reduse de pana la ATENTIE 70% din cele maxime , de asemenea va invita pe cei care doriti sa cumparati produse electronice la variata noastra gama de produse IT&C la *******/ (REDUCERI DE BLACK FRIDAY E 50% PANA LA 80% ! ) sau la adresa noastra : SEDIUL NOSTRU Strada Dej , nr 66 , sector1 Bucuresti,Romania CONTACT 0761 290 144 Telekom 0755 477 431 Orange 0733 231 650 Vodafone 0772 07 99 00 Digi(Whatsapp/viber)
gheorghe (2016-02-08 20:53:37)
Partener firma internationala caut colaboratorii pentru a deveni parteneri intr-o afacere de succes cu castiguri garantate din prima luna, castigurile sunt nelimitate in functie de acitivitatea desfasurata. Cerinte: - spirit de echipa; - cunostinte minime operare calculator (word, navigare internet); - deschis spre nou si spre autodezvoltare; - persoana pozitiva increzatoare in fortele propii; - experinta si varsta nu conteaza in aceasta afacere; Se ofera: - perspectiva afirmarii intr-un domeniu dinamic si modern; - posibilitatea de ascensiune profesionala; - venit motivant pe masura realizarilor. Detalii la adresa: gheorghe_fm*********
mihai (2016-02-08 18:39:28)
Cum sa faci bani in timpul liber! Oportunitatea anului vine acum printr-un senzational curs online si GRATUIT care te invata repede si usor cum sa faci bani in timpul liber! Citesti cateva lectii foarte captivante care te invata pas cu pas cum sa faci bani in timpul liber! Cand vrei si tu foarte mult acest curs, cere mai multe informatii la adresa de email:mihaivucu**********
Dolph Lundgren (2016-02-08 18:35:22)
Practic articolul va indeamna sa nu va mai fu.teti, ci sa va masturbati ! Se fu.t doar TIGANCILE si umplu romania de interlopi, pentru ca TIGANCILE nu stiu sa citeasca ! Asta e daca va place sa fiti SCLAVII MASONO-IUDAICILOR ! Credeati ca sua v-a lasat asa 50 de ani in bezna SOVIETICILOR si dintr-o data i s-a facut mila de voi si a hotarat sa va duca spre prosperitate ... BIET " popor " NAIV si CREDUL ... !!! Ati devenit SCLAVII lor de buna voie si neSILUITI de nimeni ... ! Aparent ! In realitate va SO.DOMIZEAZA mental zi de zi !
daniela (2016-02-07 19:49:48)
Castigati bani chiar acum, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam de urgenta persoane serioase care sa colaboreze cu noi intr-o activitate simpla, in timpul liber sau full-time, cu castiguri imediate, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Oferim si cerem seriozitate absoluta! Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: aleinadienrec**********
Recomandari