Afla cum sa seduci barbatul de langa tine

Unii spun ca seductia este o arta pe cale de disparitie, pierduta in mijlocul unei societati care apreciaza franchetea, viteza si functionalitatea. Imaginile sexuale, si nu cele senzuale, patrund din ce in ce mai adanc in cultura noastra.
Afla cum sa seduci barbatul de langa tine

Iesi seara in oras, dupa serviciu? Descheie cativa nasturi la camasa, pune-ti tocuri, foloseste pafrum, un ruj rosu etc.

Studiile arata ca prima impresie romantica se bazeaza 55% pe infatisare, 38% pe felul de a vorbi si abia 7% pe cuvintele propriu-zise.
Iata de ce abordari de genul “Parca te cunosc de undeva” sau “Ce vreme urata!” nu functioneaza decat in cazul timizilor, emotivilor, persoanelor tacute.

Afla mai multe despre seductie si flirt pe www.csid.ro

Toata lumea vorbeste despre corpurile lor. Cine sunt vedetele de la Hollywod cu cele mai sexy forme: imaginile care au cucerit milioane de barbati Madalina Ghenea, goala pusca pe afisul celui mai nou film in care joaca! FOTO
maria (2011-09-17 11:59:50)
si eu tot o cunosc, se numeste ana bocla si traieste in chisinau. dar nu inteleg de ce luati aceste poze fara acordul persoanelor din imagine?
Gaby (2010-08-15 05:14:09)
mdaa....fata din imagine ap o cunosk..ea are doar 16 ani sh e din chisinau..
Au dormit in masina, cu 10 lire in buzunar, dar acum sunt patroni. Povestea romanilor care au descoperit succesul la Londra
Recomandari