Barbatul cu care sa NU te mariti vreodata. La ce concluzie au ajuns specialistii in relatii

Daca vrei sa ai parte de o casnicie durabila si armonioasa, specialistii au ajuns la concluzia ca trebuie sa-l eviti cu orice pret. Esti de acord?
Barbatul cu care sa NU te mariti vreodata. La ce concluzie au ajuns specialistii in relatii

Barbatul pe care nu ar trebui sa-l iei de sot, potrivit specialistilor de la Your Tango, este iubitul tau din liceu. Statisticile arata ca majoritatea mariajelor dintre doua persoane care s-au cunoscut si s-au iubit in adolescenta se termina cu un divort, iar motivul este unul simplu:

Erati prea mici cand v-ati intalnit. Ceea ce inseamna ca nu erati niciunul format, ca om, cu adevarat, la vremea respectiva. Testati lucruri, experimentati si inca invatati sa va cunosteti pe voi insiva si sa va cunoasteti reciproc. Voi, adultii, sunteti diferiti de voi, adolescentii, iar compatbilitatea nu mai este aceeasi la maturitate cum era in perioada liceului.

Mai ales daca abia ati terminat aceasta perioada de studiu si incepeti facultatea, ganditi-va foarte bine daca sunteti cu adevarat pregatiti sa faceti acest pas si sa va casatoriti. Psihologii si sexologii spun ca indicat ar fi sa mai crestesti, sa vedeti cum sunteti unul fara celalat si sa incercati si alte relatii.

Abia dupa ce veti trai viata de adulti in adevaratul sens al cuvantului veti putea decida daca e in regula sa va petreceti tot restul vietii impreuna.

Desigur, exista si pareri contrare, potrivit carora e mult mai bine sa iti iei un angajament pe viata fata de o persoana pe care o stii de mica, pe care o cunosti cu adevarat si alaturi de care ai crescut.

Tu ce parere ai? Crezi in reusita unui mariaj dintre doi iubiti de liceu sau consideri ca e mai bine sa testezi inainte de a face pasul cel mare?

MJ propune blocarea radiocomunicaţiilor în penitenciare: Nu s-a reuşit eliminarea convorbirilor
Recomandari