Cati parteneri sexuali ar trebui sa ai intr-o viata. Ce spun specialistii

Te-ai intebat vreodata care este numarul ideal de parteneri sexuali pe care trebuie sa ii aiba o femeie sau un barbat? Ti se pare ca este vorba de promiscuitate?  Iata ce cred expertii despre acest lucru.
Cati parteneri sexuali ar trebui sa ai intr-o viata. Ce spun specialistii

14 este limita de parteneri sexuali din trecut pentru femei, iar pentru barabti 15.  Mai mult decat atat, oamenii  cred ca ar putea fi un comportament destul de promiscuu, iar studiile arata ca acestia tind sa exagereze cand vine vorba de partenerii sexuali din trecut. 

I-ai  spune noului partener de viata cu cate persoane ai avut experiente sexuale in trecut? 

Persoanele care au trecut printr-o perioada mai tumultoasa a vietii pe plan sexual tind sa pastreze pentru ei aceste detalii sau sa minta. Raportul a arata faptul ca numarul partenerilor sexuali  “dorit” de femei este pana in 14, iar pentru barbati pana in 15.

Desi suntem in 2016, iar unii cred ca este un subiect depasit pentru vremurile in care traim, s-a dovedit faptul ca istoria ta sexuala poate afecta modul in care cineva te percepe. Chiar daca standardele sunt destul de apropiate, atat femeile cat si barbatii prefera ca partenerul lor de viata sa nu fi avut in trecut un numar foarte mare de aventuri.

Totusi, n cazul in care ai prea putini parteneri  iti poti pierde apetitlul sexual. Sondajul  realizat de Superdrug Online Doctor arata faptul ca persoanele care au avut un numar redus de parteneri sunt mai conservatoare din punct de vedere sexual.

Media optima a partenerilor sexuali atat pentru barbati cat si pentru femei, conform studiilor, este de 7.

karin (2018-02-07 15:27:54)
Cautam moderatori de anunturi. Primiti plata pentru fiecare anunt moderat. Trebuie sa verificati anunturile pe care alte persoane le posteaza, apoi sa le aprobati afisarea in sistem. Nu este necesara experienta. Va invatam noi totul. Cereti detalii la adresa de email: kary_palkodani**********
Goo.Gl/JaLYOI********** (2016-11-24 04:54:12)
Goo.Gl/JaLYOI ||| Este jocul in care poti deveni manager al clubului de fotbal preferat. Arata lumii ca esti cel mai bun manager de fotbal! Alaturati-va intr-o liga sau incepe una proprie AICI: Goo.Gl/JaLYOI
Reacția violentă a unui taximetrist, când i se cere să pornească aparatul de taxat. ”Vrei să te dau altfel jos?”
Recomandari