Cand ai lui nu te suporta: "La nunta m-am abtinut cu greu sa nu o intep pe soacra cu acul de la floarea de piept!"

E greu sa faci o relatie sa mearga atunci cand nu te intelegi cu socrii, dar nu este imposibil. Unele femei pur si simplu ii ignora, altele aleg strategia "zic ca ei, dar fac ca mine". Tu in tabara esti?
Cand ai lui nu te suporta:  La nunta m-am abtinut cu greu sa nu o intep pe soacra cu acul de la floarea de piept!

Foto din filmul "Soacra mea e o scoprie", cu Jennifer Lopez si Jane Fonda

"Ai lui nu au vrut sa ma accepte pentru ca eram de la tara", ne-a scris o cititoare la Tema zilei, dezbatuta pe profilul de Facebook al perfecte.ro.

Iata cele mai interesante pareri:


Adriana MonBibi Zăhan

Atata timp cat te ,,inghite'' el, e mai mult decat suficient... Viata mi-o fac cu el, nu cu familia lui, iar relatia noastra merge ca unsa, la mai bine de un an jumate de cand nu ma ,,inghite'' familia lui. La nunta m-am abtinut cu greu sa nu o intep cu acul de la cocarda, iar al meu sot se distra de minune stiindu-mi lupta interioara: S-o intep?  Sa fiu doamna? :))

Pana Cristina

Daca nu inteleg si nu vor sa accepte sub nici o forma faptul ca suntem impreuna,  ma distantez cat de mult pot si nu ii aduc in discutie. Asta mi s-a intamplat mie.  Nici dupa 4 ani de casatorie si un copil nu m-au acceptat. Nu cred ca trebuie dramatizat. Raman la varianta ca distantarea este cea mai buna solutie. Fiecare cu treaba lui si cel mai important este sa luptam pentru armonia cuplului , cu tarie, nu pentru dragostea sau acceptul socrilor.

Octavian Gheorghe
Daca o vrei, inghiti tu, mesteci si te obijnuiesti cu gustul
 
Flori Bunea
Ii faci sa te suporte! Cred ca este cel mai bine, daca ai vointa si il iubesti pe el. Totul se rezolza,  eu asa cred !

Elly Maximilian
Spui ca ei si faci ca tine :D. Nu merita sa te certi cu el fix pentru ai lui, pentru ca pana la urma te-ai casatorit cu el,  nu cu parintii lui ;)

Ana Naghi
Eu asta am trait-o pe pielea mea. Il iubeam pe al meu, gospodina eram, facultate am facut,ulterior m-am angajat la banca,dar tot nu eram buna, doar pentru ca eram "de la tara". Singurul lucru pe care l-am facut a fost sa ma port cat mai natural cu sotul meu si el insusi s-a convins "de care parte a taberei sa treaca"...A ales sa isi imparta viata cu mine, deci am reusit, nu?

Andreea Laczko
 Eu cred ca la inceput e posibil sa nu te inghita. Dar odata cu trecerea anilor, cand vad cat il iubesti, cata grija ai de el si ca el totusi sta cu tine, in ciuda faptului ca familia lui ii spune sa nu ( ceea ce inseamna clar ca te iubeste enorm) , cred ca orice soacra/socru normal la cap incepe sa prinda drag de tine. Iar dupa nunta sau dupa ce le livrezi si un nepot si incerci sa ii implici in mica voastra familie, nu ii marginalizezi, nu il pui pe el sa aleaga intre tine si ei....e imposibil sa nu te accepte. Eu cred ca daca il iubesti pe barbatul tau, il iubesti cu totul. La o relatie se munceste, la fel ca si la relatia cu socrii.

Catalina Tundreci
Multe zic "stau cu el nu cu familia lui", asa e, insa cred totusi ca trebuie sa tii cont  de faptul ca asa cum pentru tine e importnata familia ta si pentru el este a lui. Nu poti sa ii interzici sa mai comunice cu ei sau ceva de genul...

 

Rezultate Evaluare Națională 2018 Edu.ro. Procentul mediilor peste 5 a scăzut față de 2017
Recomandari