Cel mai frevcent motiv de cearta intr-o relatie. Peste 50% dintre cupluri ajung sa aiba discutii din aceasta cauza

In orice relatie, oricat de solida ar parea sa fie, apar intotdeauna motive de cearta, atat din cauza stresului cotidian, dar si a opiniilor diferite pe care le au partenerii.
Cel mai frevcent motiv de cearta intr-o relatie. Peste 50% dintre cupluri ajung sa aiba discutii din aceasta cauza


Desi la prima vedere aspectul financiar nu ar trebui sa conteze atat de mult intr-o relatie, studiile au aratat ca problemele cu banii reprezinta cel mai mare motiv de cearta intre parteneri.


Potrivit unor sondaje realizate la nivel mondial, cuplurile se cearta de trei ori pe luna din cauza finantelor, acest motiv depasind problemele legate de copii, locul de munca sau prietenii.


Mai mult de jumatate dintre participantii la sondaj au dezvaluit ca se cearta cu partenerii de viata din cauza cheltuielilor neprevazute, in timp ce 32% dintre acestia sunt nemultumiti de economiile insuficiente pe care le fac.


 

Goo.Gl/cjDq6A********** (2016-12-14 18:31:13)
Goo.Gl/cjDq6A ||| Este jocul in care poti deveni manager al clubului de fotbal preferat. Arata lumii ca e sti cel mai bun manager de fotbal! Alaturati-va intr-o liga sau incepe una proprie AICI: Goo.Gl/cjDq6A
Zeci de mii de oameni au protestat în București. Manifestanții au aprins lanternele și au cântat imnul în fața Parlamentului
Recomandari