Cele mai urate lucruri pe care ti le poate face un barbat dupa o despartire. La ce sa te astepti

Despartirile nu sunt niciodata usoare, insa in unele cazuri pot fi un adevarat cosmar. Mai ales cand fostul iubit face lucrurile de mai jos:
Cele mai urate lucruri pe care ti le poate face un barbat dupa o despartire. La ce sa te astepti

1. Nu vrea sa iti dea inapoi lucrurile pe care le ai la el acasa

Dupa despartirea de un tip, iti faci bagajul si pleci. Dar daca nu ai aceasta posibilitate? Sunt cazuri in care nu ai timp sa iti aduni toate lucrurile ramase la el acasa. Desi despartirea se poate face si in termeni civilizati, exista si exceptii. Te poti trezi ca fostul iubit nu vrea sa iti mai returneze lucrurile. Este un moment neplacut, care te lasa plina de frustrari.

2. Te "desfiinteaza" pe retelele de socializare

Este extrem de neplacut sa te vezi "atacata" si jignita de fostul iubit pe Facebook. Statusurile lui pline de "venin" la adresa ta cu siguranta nu iti vor pica bine.

3. Sa te faca sa te simti vinovata si sa te intorci la el, chiar daca nu-l mai iubesti

Odata ce ai luat decizia de a te desparti de el, ar trebui sa te tii de acest plan, daca esti convinsa ca e spre binele amandurora. Dar daca el te cauta constant, isi plange de mila, te implora sa te intorci la el, iar tu o faci doar pentru a nu-l mai face pe el sa sufere, nu este o decizie inteleapta.

4. Sa se cupleze cu o "prietena" a ta

Ce poate fi mai neplacut decat sa iti vezi fostul cu prietena ta?! Chiar daca nu mai ai sentimente pentru el, tot ti se va parea ciudat sa ii vezi in ipostaze tandre.

5. Sa te urmareasca peste tot si sa apara neinvitat in locurile in care iesi tu

Asta este reactia tipica a unui tip care nu a trecut inca peste despartire. Nu e inca pregatit sa traiasca in absenta ta.

6. Sa iti abordeze toate prietenele sau familia in incercarea de a te recuceri

Daca tu crezi ca nu mai e cazul sa fiti impreuna, nu trebuie sa cedezi presiunii.

Rezultate Evaluare Națională 2018 Edu.ro. Procentul mediilor peste 5 a scăzut față de 2017
Recomandari