Cum iti dai seama ca iubitul te minte doar privindu-l in ochi. Detaliile care il dau de gol

Uneori, ti-ai dori sa ai puterea de a-i citi mintea iubitului tau? Exista o metoda mai buna de a afla ce gandeste! Priveste-l in ochi si vezi daca iti spune adevarul. Uite cum il da privirea de gol fara sa-si dea seama:
Cum iti dai seama ca iubitul te minte doar privindu-l in ochi. Detaliile care il dau de gol

1. Daca se uita in stanga in momentul in care vorbiti, poti sa stai linistita: iubitul tau spune adevarul. Studiile arata ca in momentul in care incerci sa-ti amintesti ceva, pupilele se indreapta automat catre partea stanga. Poti sta linistita deci, ai un partener sincer :)

2. Daca se uita in dreapta, inseamna ca incearca sa fie creativ. Il intrebi ce a facut si privirea lui se indreapta in aceasta directie? Alerta! Nu spune adevarul, ci incearca sa creeze un scenariu ca sa te induca in eroare. Mincinosul!

3. Daca i se dilata pupilele, e semn bun. Aceasta reactie a corpului are loc in momentul in care ceva din jur ni se pare atragator. Cand vorbesti cu o persoana de sex opus si ii vezi pupilele dilatandu-se, e clar ca te considera sexy.

4. Daca i se contracta pupilele, inseamna ca este plictisit si nu e deloc interesat de ceea ce vrei sa-i spui.

5. Daca incepe sa clipeasca mai rar, e semn clar ca minte. Studiile arata ca oamenii sunt mai tensionati in momentul in care mint si ca au un control mai mare asupra gesturilor pe care le fac.

6. Daca incepe sa clipeasca mai des, simte ceva pentru tine. Stii ca fetele isi "flutura genele" cand vor sa flirteze cu un tip? Ei bine, si barbatii reactioneaza la fel in momentul in care se simt atrasi de o persoana de sex opus.

7. Daca te priveste intens, fix, fara sa clipeasca si fara sa schiteze vreun gest, din nou e semn ca minte. Niciodata sa nu te increzi intr-o persoana care e mult prea serioasa si impasibila in momentul unei confruntari, deci!

Stefana (2016-02-04 16:03:51)
În dreapta și stânga lui
lung ramona (2016-01-17 15:37:13)
am o intrebare pt ca mi se par aceste detalii de verificat si interesante : cum va referiti cand precizati de ex cand se uita in partea stanga sau dreapta, adica raportat la persoana lui sau amea de ex? ca daca se uita in stanga eu cum il privesc e dreapta mea. multumesc! va rog daca puteti sa-mi raspunde-ti !
Washington Post: Casa Albă se teme că anunțul lui Kim Jong-un este de fapt o capcană
Recomandari