Cum iti "inseli" partenerul fara sa iti dai seama. 5 situatii in care nu esti corecta cu persoana iubita

A deveni infidel este un proces de durata. Sa fim seriosi! Nimeni nu se duce la culcare 100% fidel si se trezeste dimineata urmatoare cu planuri de a-si insela partenerul. De obicei, totul incepe de la lungile discutii de pe Facebook cu un fost coleg de liceu sau flirtul cu un coleg de serviciu. Exista totusi si mici forme de tradare a partenerului, pe care tu probabil nici nu le interpretezi in acest fel.
Tag-uri:

#cuplu

#inselat

Cum iti  inseli  partenerul fara sa iti dai seama. 5 situatii in care nu esti corecta cu persoana iubita

1. Ai relatii secrete

Toate avem si alte relatii in afara celei de cuplu. Fosti iubiti cu care inca pastram legatura, colegi de serviciu care ne fac sa radem, cei mai buni prieteni carora le impartasim toate secretele. Este normal. Problema apare insa in momentul in care cautam in aceste relatii sprijinul emotional pe care simtim ca partenerul nu ni-l ofera. Cum iti dai seama ca te regasesti in aceasta situatie? Pune-ti o intrebare simpla: m-as comporta la fel cu aceste persoane daca iubitul meu ar fi prezent? Daca raspunsul este afirmativ, esti o mica tradatoare!

2. Ai obiceiul de a-ti gestiona in secret banii

Concluzia unui studiu despre principalul motiv al certurilor intr-o relatie a fost aceea ca, in 70% dintre cupluri, problemele apar din cauza banilor. Ai ascuns vreodata facturile de la shopping pentru ca partenerul sa nu vada cati bani ai cheltuit din nou pe haine? Sau  ti-ai deschis un cont in care sa iti depui banii fara sa ii spui? Despre asta vorbeam mai sus. Daca te regasesti, ar trebui sa iei atitudine in acest sens. Nu te mai ascunde, spune-i exact ce se intampla, pentru ca altfel risti sa pui in pericol relatia.

3. Te plangi des prietenilor in ceea ce priveste viata de cuplu

Toate facem asta la un moment dat! Pentru asta sunt prietenii, nu? Diferenta dintre o chestiune fireasca si o problema de cuplu sta in cat de des facem asta. In cazul in care te trezesti des vorbind despre cat de lenes sau plictisitor este iubitul, ar trebui sa incepi sa iti pui niste semne de intrebare. Mai mult decat o forma de lipsa de respect, acest obicei semnalizeaza nevoia unui psiholog care sa te ajute sa iei o decizie. Pana la urma, daca iubitul tau este atat de rau pe cat spui, de ce ai mai vrea sa te casatoresti cu el?

4. Nu esti sincera din punct de vedere emotional

Aceasta infidelitate emotionala poate reiesi din multe situatii. De la a face ceva ce nu iti place doar de dragul partenerului pana la a spune ca esti bine atunci cand nu esti deloc. Infidelitatea emotionala iti poate afecta viata de cuplu atunci cand o folosesti pentru a “te scoate” dintr-o situatie. Cu toate ca stii ca nu ai procedat bine, vei incerca sa iti convingi iubitul (si totodata pe tine) ca nu este atat de grav pe cat pare, tocmai pentru a ameliora tensiunea. Este doar o solutie de moment insa! Mai mult decat atat, nu esti sincera cu acesta. Si nici cu tine!

5. Iti “ataci” partenerul pe ascuns

Sigur stii despre ce vorbim. Ochi dati peste cap, observatii ironice si shot-uri date peste cap atunci cand acesta te enerveaza. Sunt forme de tradare marunte, dar cu un impact emotional puternic. Continuand sa faci asta, nu faci decat sa ii arati iubitului ca iti place sa va “spalati” lucrurile in public. Nu iti transforma relatia intr-un show ieftin de televiziune! Aceste “iesiri” nervoase isi au locul doar acasa.

Doamna T. (2016-01-13 00:48:49)
O carte ...pentru orice femeie care se respecta. "Una din noi e de prisos",scrisa de Sidonia Dragusau La bucurie, la necaz, si de regula cind nu mai stiu directia, citesc cite un rind si-mi revin. Ca un prieten bun, cu o vorba buna la nevoie... Am incercat ani la rindul sa aflu ceva despre cartea astea, eventual sa ajung in posesia unui exemplar...nici o sansa. Am ramas doar cu pasaje indragite, scrise intr-un carnetel vechi. Cartea asta a fost pentru mine ceace mai tirziu a devenit si Arta conversatiei a Ilenei Vulpescu- cartea de capatai. De aceea m-am bucurat sa o pot citi pe site-ul autoarei Sidonia Dragusanu *******/2014/05/una-din-noi-e-de-prisos-roman.html
Washington Post: Casa Albă se teme că anunțul lui Kim Jong-un este de fapt o capcană
Recomandari