Cum sa faci o impresie buna la prima intalnire. Sfaturi de care trebuie sa tii cont daca vrei sa exista si a doua

Impresia pe care o lasi dupa prima intalnire poate avea o influenta foarte mare asupra felului in care vor decurge lucrurile intre voi, asa ca ar fi indicat sa iei in considerare urmatoarele sfaturi pentru a fi totul in regula.
Cum sa faci o impresie buna la prima intalnire. Sfaturi de care trebuie sa tii cont daca vrei sa exista si a doua

Nu intarzia - Pe langa faptul ca nu e indicat sa-l lasi sa astepte, barbatul cu care urmeaza sa te vezi ar putea crede ca nu-ti dai suficient de mult interesul si ca nu te intereseaza prea mult de aceasta intalnire.

Imbraca-te potrivit pentru locatia in care va intalniti - E destul de dragut sa vada ca ti-ai dat interesul, mai ales daca urmeaza sa luati cina intr-un restaurant fancy, de aceea ar fi bine sa nu apari imbracata in jeansi si tricou sport, ci sa acorzi putina atentie acestui detaliu.

Nu vorbi prea mult - Da, discuta despre tine, dar nu te transforma intr-o narcisista. Lasa-l si pe el sa vobeasca si nu te feri sa-i pui diverse intrebari.

Acorda-i atentie - Lasa deoparte pentru cateva ore telefonul si incearca sa te concentrezi la scopul intalnirii, adica acela de a crea o legatura cu cel care te vezi.

Fii pregatita - Daca nu vrei sa eviti mancarea care ti-ar putea crea neplaceri in cazul unui sarut, atunci nu uita sa iei cu tine niste guma de mestecat sau orice te ajuta in acest sens. 

Nu vorbi cu gura plina - Manierele intotdeauna conteaza. 

Smitha61 (2016-06-03 14:42:54)
on the other hand, you could find inexpensive features allow me to explain allow a topline model and you desire to create quilts just for your special Hermes Evelyne travelling bag include. fdfedafbagdkddcf
Cea mai prestigioasă publicaţie medicală din Europa scrie despre corupţia din sistemul românesc de sămătate
Recomandari