Cum sa faci o impresie buna la prima intalnire. Sfaturi de care trebuie sa tii cont daca vrei sa exista si a doua

Impresia pe care o lasi dupa prima intalnire poate avea o influenta foarte mare asupra felului in care vor decurge lucrurile intre voi, asa ca ar fi indicat sa iei in considerare urmatoarele sfaturi pentru a fi totul in regula.
Cum sa faci o impresie buna la prima intalnire. Sfaturi de care trebuie sa tii cont daca vrei sa exista si a doua

Nu intarzia - Pe langa faptul ca nu e indicat sa-l lasi sa astepte, barbatul cu care urmeaza sa te vezi ar putea crede ca nu-ti dai suficient de mult interesul si ca nu te intereseaza prea mult de aceasta intalnire.

Imbraca-te potrivit pentru locatia in care va intalniti - E destul de dragut sa vada ca ti-ai dat interesul, mai ales daca urmeaza sa luati cina intr-un restaurant fancy, de aceea ar fi bine sa nu apari imbracata in jeansi si tricou sport, ci sa acorzi putina atentie acestui detaliu.

Nu vorbi prea mult - Da, discuta despre tine, dar nu te transforma intr-o narcisista. Lasa-l si pe el sa vobeasca si nu te feri sa-i pui diverse intrebari.

Acorda-i atentie - Lasa deoparte pentru cateva ore telefonul si incearca sa te concentrezi la scopul intalnirii, adica acela de a crea o legatura cu cel care te vezi.

Fii pregatita - Daca nu vrei sa eviti mancarea care ti-ar putea crea neplaceri in cazul unui sarut, atunci nu uita sa iei cu tine niste guma de mestecat sau orice te ajuta in acest sens. 

Nu vorbi cu gura plina - Manierele intotdeauna conteaza. 

Recomandari